Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Protokol üyeleri ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Vali Soytürk, iyi bayramlar diledi.  
HAYIRLI BAYRAMLAR DİLEDİ Bayramlaşma programı’na Vali Soytürk’ün yanı sıra 27. Dönem TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül, Cem Avşar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.  
PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI Vali Recep Soytürk, bayramlaşma programının ardından Süleymanpaşa Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı ziyaret etti. Vali Soytürk, TCSG-88 Komutanı SG Üsteğmen Halil Kapar’ın ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personelinin tek tek bayramını kutlayarak, iyi bayramlar diledi. Bayramlaşmaya Vali Soytürk’ün yanı sıra 27. Dönem TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay katıldı.  
İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ Kurban Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret eden Vali Soytürk, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin tarafından karşılandı. Vali Soytürk, İl Jandarma Komutanı Çetin ve İl Jandarma Komutanlığı personelleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı ve iyi bir bayram geçirmelerini temenni etti. Bayramlaşmaya Vali Soytürk’ün yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut Kulalar katıldı.  
“BİZİ HER ZAMAN YANINIZDA BULACAKSINIZ” Eşi Nurdan Soytürk ile birlikte 1 Nisan 1994 tarihinde Amasya’da şehit olan P. Er Rafet Uçankuş’un annesi Nimet Uçankuş’u da ziyaret eden Vali Soytürk, şehit ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti. Soytürk, “Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Bizi her zaman yanınızda bulacaksınız. Şehidimiz Rafet Uçankuş’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Ardından ziyarette Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Tekirdağ Valiliği Özel Kalem Müdürü Yurdanur Arıcan, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Yunus Emre Çevik eşlik etti.  
ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ Vali Soytürk, Kurban Bayramı dolayısıyla Malkara Yolu Uygulama Noktası’nı da ziyaret ederek, görevi başında bulunan polis ve jandarmalarla bayramlaştı. Vali Soytürk, görevli personelin bayramını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Ardından bayram tatili için yola çıkan vatandaşların da bayramını kutlayan Vali Soytürk, araç içerisinde bulunan çocuklara oyuncak hediye etti. Vatandaşlara kolonya, Tekirdağ kirazı ve çikolata ikramının ardından Vali Soytürk, trafik kurallarını hatırlatarak iyi bir bayram geçirmelerini temenni etti. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin eşlik etti. Vali Recep Soytürk, Kurban Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ni de ziyaret etti. Görevi başında bulunan personelin, yeni doğum yapan bir annenin ve tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı. Vali Soytürk'e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Lütfü Çağatay Onar eşlik etti.  
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR EDİLDİ Kurban Bayramı dolayısıyla Diyarbakır ilinin Hani ilçesinde 4 Eylül 1994 tarihinde terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Adnan Yılmaz’ın ailesini de ziyaret eden Vali Soytürk, “Bugün bu topraklarda özgürce bayram kutlayabiliyorsak, bunu canlarını feda etmiş şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Devletimiz, şehitlerimizi ve gazilerimizi her zaman hayırla yad etmekte ve onların hatırasına sahip çıkmaktadır” dedi. Ardından ziyarette Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Yunus Emre Çevik eşlik etti.
GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ Daha sonra Beyazköy Uygulama Noktası’nı ziyaret ederek, görevi başında bulunan polislerle bayramlaşan Vali Soytürk, görevli personelin bayramını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin eşlik etti.
Haber / Buse AKIN