Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binası önünde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar başkanlığında toplanan başkan yardımcıları, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı heyet davul zurna eşliğinde Tekirdağ Valiliği’ne yürüdü.

FESTİVALE DAVET ETTİ
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, beraberindeki heyetle birlikte Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret ederek Vali Soytürk’e festivalin simgesi yerli kiraz, hatıra tabağı ve çiçek takdim etti. Nallar, Soytürk’ü Kiraz Festivali’ne davet etti.

BAŞKAN YÜCEER’İ DE ZİYARET ETTİ
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, beraberindekilerle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i de ziyaret ederek kendisine festivalin simgesi yerli kiraz, hatıra tabağı ve çiçek takdim etti. Tekirdağ’ın Türkiye’nin dört bir yanında ve hatta dünyanın çeşitli ülkelerinde daha fazla bilinmesini sağlayan festivalin 58’incisinin Perşembe günü başladığını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Az önce Tekirdağ Valimiz Sayın Recep Soytürk’ü de ziyaret ettik. Değerli Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanım Candan Yüceer’in de destekleri ile önümüzdeki yıl festivalimiz çok daha iyi yerlere gelecek. Bu vesileyle ben başta Candan Başkanım olmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve emekçi kardeşlerimi de 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde halkımız ile hep birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.

Haber / İrem BANÇO