Gözden kaçırmayın

Çarşı merkezinde sona yaklaşılıyorÇarşı merkezinde sona yaklaşılıyor


Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı'nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvar Etkinlikleri konserleri ve Dans Gecesi, yoğun ilgi gördü.
PERFORMANSLARIYLA BEĞENİ TOPLADILAR
Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvar Etkinlikleri kapsamında sahne alan Afazi, Kervan Yolda Dizilir, Yegah ve Poplojik müzik dinletisi sunarken, bir sonraki gün düzenlenen Dans Gecesi'nde de Mor-Iz Ritim Grubu'nun enerjik ve coşkulu ritimleriyle Edirnelilere unutulmaz anlar yaşattı. Ardından sahne alan Edirne Belediyesi Modern Dans Topluluğu, görsel bir şölen sunarken, Vals, Zeybek, Halk Oyunu, Modern Dans, Havsa Teke Yöresi Oyunu, Tango, Bachata ve Roman Havası Oyunları'nı sahneleyen Belediye Konservatuvarı öğrencileri performanslarıyla beğeni topladı.
“HALKIMIZLA BELEDİYEMİZİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvar Etkinlikleri kapsamında Edirne’ye çok güzel iki gece yaşattıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkında düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde sahne alan dansçılarımıza, sanatçılarımıza, katılan vatandaşlarımıza ve hazırlık aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Etkinliklerimizi, şehrimizin farklı noktalarında gerçekleştirmeye ve halkımız ile belediyemizi buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ