Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, önceki gün Hayrabolu’yu ziyaret etti. İlçede Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından tamamlanan ve devam eden projeleri inceleyen Başkan Yüceer, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İLK OLARAK BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Programı kapsamında ilk olarak Hayrabolu Belediyesi’ni ziyaret eden Candan Yüceer, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu ile makamında görüştü. İlçenin ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Yüceer, “İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışacağız ve dayanışma içinde olacağız. Tekirdağ için mutlu yarınlar inşa edeceğiz” dedi. Daha sonra Hayrabolu Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Yüceer, talep, öneri ve beklentileri dinledi.

TESİSLERİ GEZDİ

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra; TEKULAŞ Katlı Otopark’ta, Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesisi'nde, Hayrabolu TESKİ Hizmet Binası’nda, Hayrabolu Halil Başol Parkı’nda, Tarihi Hayrabolu Hacılar Köprüsü’nde, Hayrabolu İtfaiye İstasyonu’nda ve Hayrabolu Mezarlığı’nda incelemelerde bulunan Başkan Yüceer, tesislerde yapılacak düzenlemeler, çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında teknik personelden bilgiler aldı.

BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEDİ

Başkan Yüceer, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol’un geçtiğimiz gün vefat eden babası Rüstem Başol’un cenazesine de katıldı. Merhum Rüstem Başol’a Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

“DUYARLI BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HAREKET EDECEĞİZ”

Tekirdağ genelinde proje ve yatırımları hızlandırdıklarını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Yeni dönemde hizmet ve yatırım kapasitemizi artırıyoruz. İlçelerimizdeki yatırım ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreçte bir yandan projelerimizin planlamasını yaparken, diğer taraftan da önceki dönemde yapılmış olan tesis ve yatırımların işlerliğini artırmak, devam eden projelerin de yapım çalışmalarını hızlandırmak için gerekli adımları atıyoruz. Bugün Hayrabolu ilçemizde incelemelerde bulunduk. Tesislerimizi gezdik, inceledik, çalışmaların hızlandırılması için gerekli talimatları verdik. 11 ilçede de sahada aktif bir şekilde çalışacağız. Herkesin, her kesimin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Tekirdağ’a layık olacağız. Mutlu, üreten, ürettiğinden kazanan, hak ettiğini alan bir Tekirdağ inşa etmek için planlamalarımızı yapıyoruz. Bugün Hayrabolu ilçemizde sorunları yerinde incelemek ve halkımızın taleplerini dinlemek amacıyla buluşmalar gerçekleştirdik. Bizler için oldukça verimli bir ziyaret oldu. Saha ziyaretlerimizi il genelinde aktif bir şekilde devam edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi Tekirdağ’ımızı halkımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Haber / Buse AKIN