Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


KAYMAKAM GÜRBÜZ’E BRONZ MADALYA

Kızılay ve Kapaklı Belediyesi’nin organize ettiği “Kan Ver Hayat Kurtar” kan bağışı kampanyasına katılan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de kan bağışında bulunanlar arasında yer aldı. Kan Bağışı Şenliği’nde Kaymakam Gürbüz’e yaptığı kan bağışı sayısı 10’u geçtiği için Kızılay tarafından bronz madalya takdim edildi. Programda yaptığı konuşmada kan bağışının önemine vurgu yapan Kaymakam Gürbüz, “Yaptığım bağışlar 10'u geçtiği için Kızılay tarafından bronz madalya ile ödüllendirildim. Çok sevindim gerçekten” dedi ve tüm Kapaklı halkını kan bağışı yaparak hayatlar kurtarmaya davet etti.

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY BAŞI ÇEKİYOR

Kan Bağışı Şenliği etkinliklerle devam etti. Program kapsamında Kapaklı’ya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseri büyük ilgi gördü. Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı ve Çerkezköy Tekirdağ’da kan bağışı konusunda en duyarlı olan ilçelerin başında geliyor. Bu nedenle tüm vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BAĞIŞLADIĞINIZ KANLARLA ÇOK SAYIDA İNSANA YARDIM ETTİNİZ

Türk Kızılayı Çorlu Kan Bağış Merkezi Müdürü Atilla Saraçoğlu da tüm dünyada gönüllülerin karşılık beklemeden yaptıkları kan bağışlarıyla çok sayıda insana yardım ettiğini belirterek, “Sizler de bağışladığınız kanlarla çok sayıda insana yardım ettiniz. Hayatlar kurtardınız. Güvenli kan bağışı kan temininde çok önemlidir. Tekirdağ’da hastanelerin kan ihtiyacının tamamına yakını burada gördüğünüz çok değerli bağışçılar sayesinde karşılandı. Kan gereksinimimiz her geçen gün artıyor. Siz değerli bağışçılarımıza minnettarız. Bağışlarınızın devamını diliyoruz” dedi.

EN FAZLA KAN BAĞIŞI YAPANLARA MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Program, Kapalı Belediyesi çalışanlarından oluşan Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti. Kan Bağışı Şenliği kapsamında 10 kez kan bağışında bulunan 280 kişiye bronz, 25 kez kan bağışında bulunan 14 kişiye gümüş ve 35 kez kan bağışında bulunan 9 kişiye altın madalya takdim edildi. 45 kez kan bağışında bulunan iki kişiye de birer plaket takdim edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ