Albayrak, başkanlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret Borsası toplantı salonunda borsa başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.

GÜNDEM 10.06.2015 19:45:00 0
Albayrak, başkanlarla buluştu

Tekirdağ Ticaret Borsası'nda gerçekleşen toplantıya Başkan Albayrak'a Genel Sekreter yardımcısı Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa eşlik ederken, burada Tekirdağ, Çorlu, Hayrabolu ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odalarının başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı daire başkanları ile bir araya gelindi.

 

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasını ardından hayatlarında birçok şeyin değiştiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Köyler beldeler kimlik değiştirdi. Nüfusuyla turizmi, tarım ve sanayisiyle üniversitesiyle yaşanılabilir mutlu bir Tekirdağ vizyonuyla vatandaşımızın karşısına çıktık. Türkiye’nin belki de hiçbir yerinde bu kadar şanslı bir kent yok, iki ayrı denize kıyısı olan 5 ayrı vizyonu ile çok güzel bir memleketimiz var. Bizde bu güzel ilimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.  

 

Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ulaşım ve parklar, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ise altyapı konularında bilgi sundu. Ayrıca toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Marmara Haber