Başarılı öğrencilere ödül

'İklim Değişimi ve İnsan' başlığı altında düzenlenen ve İstanbul'da yapılan 8'inci Liseler Arası Ulusal Proje, Kısa Belgesel ve Animasyon Yarışması'nda 'Can Küre

GÜNDEM 2.06.2015 18:18:00 0
Başarılı öğrencilere ödül

Pakize Narin Anadolu Lisesi okul yönetimi, öğrenciler ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti. Burada birinci olan proje sinevizyonda Kaymakam Kubilay’a izlettirildi. 10 dakikalık belgeseli çok beğendiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Okulumuz 72 proje içinde Türkiye birincisi olmuştur. Pakize Narin Ortaokulu Öğretmenlerinden Elif Ece Özkardaş ve Alper Fidan’a teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrenciler Ayşe Kuru, Gözde Ordukaya ve Ecem Gürkan’ı da kısa belgeseldeki başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

Ardından öğretmenler ve öğrenciler Kaymakam Kubilay ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kubilay’da başarılı öğrencilere Cumhuriyet altını hediye etti.

 

SANTRAÇ’TA DERECEYE GİRENLERDEN ZİYARET

 

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Santraç Turnuvasında  Türkiye 3’üncüsü olan Taha Mert Dönmez ile Çocuklar Ligi kategorisinde Türkiye 2’ncisi olan Berk Atalay’ı da makamında kabul etti. Kubilay, sporcuları kutladı ve altınla ödüllendirdi.

 

Haber/Ahmet KILAVUZ