Korodan sezon finali

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, bu yılki sezon finalini düzenlenen muhteşem konserle yaptı.

GÜNDEM 31.05.2015 17:12:00 0
Korodan sezon finali

Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen sezon finali konserinde, konservatuar öğrencileri ud, bendir, klarnet ve tanbur ile konsere eşlik etti. En çok alkışı Rumeli şarkısı olan Vardar Ovası adlı şarkı alırken rast makamında söylenen eski dostlar şarkısı ise salondaki konuklar ile hep bir ağızdan söylendi.

 

17 eserin icra edildiği gece sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Şef Nevzat Avcı’ya çiçek takdim etti. Güral; “Hiçbir amatör grup yok ki sahne aldığı gecelerde salonu doldursun, her programında repertuar değiştirsin. Bu özveri için koromuzu kutluyorum. Ülkenin karanlık gündeminden bizi uzaklaştırıyorlar. Bu kıymetli eserlerle kalbimize hitap ediyorlar. Başta Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakkaya  olmak üzere şef Nevzat Avcı’ya ve koromuza sizin adınıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezon buluşmak üzere.” dedi.

Marmara Haber