CHP iktidara yürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili 5'nci sıra adayı Arzu Mandalı Sucu seçim çalışmalarını Çerkezköy'de sürdürürken, partisinin iktidara yürüdüğünü söyledi.

GÜNDEM 4.05.2015 18:35:00 0
CHP iktidara yürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili 5’nci sıra adayı Arzu Mandalı Sucu dün Çerkezköy’de esnaf ziyareti yaptı. Ziyarette Sucu’ya, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Sucu, ziyaretler sırasında Edip Sokak ve Öztrak Caddesi’nde bulunan esnafla görüştü.

 

Esnafın taleplerini dinleyen Milletvekili Adayı Sucu, CHP iktidarında halkın kimseye muhtaç olmayacağını söyledi. Sucu, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak çok önemli projelerimiz var. İlk hedefimiz iktidar olmak. Biz bu seçimde Tekirdağ’da hedef 6-0 diyoruz.” dedi.  Sucu, CHP’ye her yerde olduğu gibi Çerkezköy’de de ilginin yoğun olduğunu belirterek, partisinin iktidara yürüdüğünü kaydetti.

Marmara Haber