Milli İttifak sahaya indi!

Milli İttifak partilerinin 6 milletvekili adayı da aynı anda sahaya indi. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin oluşturduğu Milli İttifak Tekirdağ Milletvekili adayları, Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezk?

SİYASET 3.05.2015 16:03:00 0
Milli İttifak sahaya indi!

HALKIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Karabacak vatandaşlarla yapılan seçim çalışmalarında, özellikle halkın sorunlarını bilen milletvekili adayları belirlediklerine vurgu yaptı. Vekil adaylarının belirlenirken özellikle halkın sorunlarını bilen, halkın içinden olması kriteri koyduklarını söyleyen Karabacak, kendisinin de hem esnaf hem çiftçi olduğunu belirterek esnafın, çiftçinin ve hayvancılığın sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. Karabacak, bu sorunların tamamının çözümünün partisi tarafından ortaya konan seçim beyannamesinin içerinde olduğunu kaydetti.

ÖNCELİĞİMİZ HALKIN İHTİYAÇLARI OLACAK

Gezdikleri yerde kendilerine olan teveccühün çok iyi durumda olduğunu söyleyen Milli İttifak adayları, halkın ihtiyaçlarının ertelenemez hale geldiğini vurguladı. Milli İttifak adayları yöneticilerin bugüne kadar türlü bahanelerle halkın gerçek ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmadığını iktidara geldiklerinde önceliklerinin halkın ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Marmara Haber