Çiftçimiz alın terinin hakkını alacak

CHP Parti Tekirdağ Milletvekili ve CHP Tekirdağ Milletvekili 2. sıra adayı Candan Yüceer, öCHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları

SİYASET 22.04.2015 18:03:00 0
Çiftçimiz alın terinin hakkını alacak

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal ziyarette, “Çiftçinin durumu çok kötü. Borçlarımızı ödeyemiyoruz. Çiftçileri siyasiler seçim zamanında hatırlıyor. Oysa Büyük Önderimizin dediği gibi Çiftçiler ülkenin efendisidir. Ancak gelin görün ki şu an tüm çiftçi perişan. Ürettiğinin karşılığını tam olarak alamamaktadır. Oysa her gün her şey pahallanıyor. Çiftçi bu gün sırf masrafını karşılıyor. Bazılarımız ise karşılayamıyor bile. Bir ülkenin kalkınması çiftçinin refah düzeyinin yükselmesiyle olur. Temennimiz çiftçilerimizin ürünlerinin yani alın terinin hakkını almasıdır. Buda devletin belirleyeceği politikalara bağlı. İnşallah önümüzdeki dönemden itibaren çiftçimiz için bir şeyler yapılır düşüncesinde ve beklentisindeyiz.”dedi.

BU SEÇİMLER FARKI OLACAK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de Ünal’ın ardından yaptığı konuşmada,“7 Haziranda yapılacak genel seçimler  önceki seçimlere göre çok daha farklı olacak.Halkımızın beklentilerine cevap  vermemiz gerekiyor. 7 Haziran’da CHP iktidarıyla çiftçilerimiz olmak üzere tük her kesim rahat bir nefes alacak. Çünkü her kesimin beklentilerine cevap verilecek. CHP olarak biz bu bilinçteyiz. Bu konuda partimizin  projeleri hazır. Bu konuda rahat olun.”diye konuştu. 

ÇİTÇİMİZ ALIN TERİNİN HAKKINI ALACAK

CHP Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili ve CHP Tekirdağ Milletvekili 2. sıra adayı Candan Yüceer de, CHP iktidarında çiftçinin alın terinin hakkını alacağını belirterek, “Sizler bizi iktidara getirin gerisini düşünmeyin. 7 Haziran’da çok önemli bir seçim yaşayacağız. CHP iktidarında tüm çiftçimiz alın terinin hakkını alacak.Biz çiftçimizin çok zor durumda olduğunu çok iyi biliyoruz.Borçlarını ödeyemediğini de biliyoruz. Bu nedenle çiftçimizin her bakımdan refah içinde olması için alın terinin hakkını mutlaka alacak. Bu konuda da yeterince kaynağımız var. Bunu size tüm samimiyetimle söylüyorum. Akkınız olanı almanız içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Şu an çiftçimiz yokluk içinde başarı elde etmeye çalışıyor.İnşallah CHP iktidarıyla sıkıntılarınız son bulacak.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN