Sunal ve Üzgün esnaftan destek istedi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Hakan Sunal ve Ahmet Üzgün, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün ilçe yönetimi ile Çerkezköy esnafını dolaştı. Partililer, seçim çalışmalar

GÜNDEM 20.04.2015 20:46:00 0
Sunal ve Üzgün esnaftan destek istedi

7 Haziran seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti 5. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Sunal ve 6. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, seçim çalışmalarına bu kez de Çerkezköy’de devam etti. Esnaf ziyareti öncesi AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi ile bir araya gelen Hakan Sunal ve Ahmet Üzgün, partililer ile birlikte Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren Özcan Kardeşler Et Döner’de kahvaltı yaptı.

 

SEÇİMLERİN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ

 

Kahvaltı etkinliğinde kısa bir konuşma yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “7 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçimlerin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Milletvekili adaylarımız ile birlikte esnafımızı ziyaret edeceğiz. Bu süreçte partimizin tüm kademelerinin elinden gelen gayreti göstereceğinden şüphem yok” dedi.

 

MİNİKLERE BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Özcan Kardeşler Et Döner’deki kahvaltı programının ardından ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hakan Sunal ve Ahmet Üzgün, gün içinde Simit Bistro Cafe’de düzenlenen Satranç Turnuvası’nda yarışan minikleri de ziyaret ederek başarılar diledi. AK Parti heyeti daha sonra Tekirdağ’da düzenlenen Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katılmak üzere saat 18.00’da Tekirdağ’a hareket etti.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ