Kanar iddialı konuştu

Ak Parti 4'üncü sıra Tekirdağ Milletvekili adayı Eyüp Kanar, Kapaklı İlçe Teşkilatı'na yaptığı ziyarette iddialı açıklamalarda bulundu. Kanar, 7 Haziran seçimlerinde partisinin TekirdaÄ?

SİYASET 12.04.2015 12:45:00 0
Kanar iddialı konuştu

AK Parti’den 4’ncı sıra milletvekili adayı gösterilen Eyüp Kanar, seçim startını Kapaklı’dan verdi. Tekirdağ Milletvekili Adayı Eyüp Kanar, Kapaklı İlçe Teşkilatı’na yaptığı ziyarette, CHP’nin yerel seçimlerdeki 12-0’lık başarısını hatırlatarak, “CHP’nin yerel seçimlerde yaptığını biz de genel seçimlerde yapıp 6 milletvekili çıkartacağız.”diye konuştu.

 

KAPAKLI İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

 

Eyüp Kanar’ı Kapaklı’da İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz, Sevgi Aksoy ve Mahir Aras, Ak Partili Ömer Karadeniz ve Tahir Eke ile parti yönetimi tarafından karşılandı. Kanar’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “7 Haziran seçimleri kapsamında Tekirdağ’ımızda 33 aday adayı arasından 6 isim aday olarak belirlendi. Biz Ak Partililer olarak ‘Hayırlı olsun’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

HİÇBİR DARGINLIK VE KIRGINLIK OLMADAN HAZIRLANACAĞIZ

 

Konuşmasında partisinin gücüne dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Bu güçlü partinin mensubu olan bizler birer dava adamıyız. Bu nedenle Ak Parti çatısı altında toplandık. Reisimizin ‘İstiklal Mücadelesi’ diye nitelendirdiği 7 Haziran seçimlerine, hiçbir dargınlık ya da kırgınlık olmadan hazırlanacağız. ‘4x400 vekil’ sloganı kapsamında biz de Tekirdağ’dan en az 4 vekil çıkaracağız.” diye konuştu.

 

LİSTEDEYMİŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

 

Ziyarette hazır bulunan listelerin açıklanmasına kadar Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan ve son yerel seçimlerde de Ak Parti’nin Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Ömer Karadeniz ise “Önemli olan partimiz. Önemli olan davamız. Önemli olan partimizin başarısıdır. Biz, listede kendimiz varmışçasına çalışacağız. Çünkü bu seçimler ülkemizin geleceği açısından çok önemli. İstikrarın sürmesi için çok çalışmamız gerekmektedir.” dedi. 

 

BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

 

Yine listelerin açıklandığı 7 Nisan tarihine kadar Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan bir başka isimlerden Tahir Eke ise “Biz listeye girememe ihtimalini bilerek bu yola çıktık. 7 Haziran’a kadar partimiz için çarpışacağız, mücadele vereceğiz. Çünkü 7 Haziran, hedeflerin seçimidir. İlk hedefimiz, Ak Parti’yi Tekirdağ’da 1’inci parti yapmak ve en az 4 vekil çıkarmaktır. Ben Eyüp Başkanı şimdiden vekil olarak görüyorum. 2’nci hedef ise ülke genelinde 400 vekile ulaşmaktır. Bu sayede yeni Türkiye’yi ihya ve inşa edebileceğiz” ifadelerini kullandı.  

 

7 HAZİRAN’DA 6-0 YAPACAĞIZ

 

Son olarak Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Eyüp Kanar bir konuşma yaptı. Kanar,  “Listede hiçbir kırgınlık olmadan yolumuza devam ediyoruz. Hedeflerimizi ortaya koyduk. Nasıl ki bir dönem Doğru Yol Partisi Tekirdağ’da 4-0 yaptıysa, nasıl ki CHP yerel seçimlerde 12-0 yaptıysa, AK Parti de 7 Haziran seçimlerinde 6-0 yapacaktır.” diye konuştu.

 

7 HAZİRAN’DA TELEFİ EDECEĞİZ

 

CHP yerel yönetimlerinin yerel seçimlerin ardından halkta hizmet edecek bir görüntü vermediğini söyleyen Eyüp Kanar, “DYP’nin 4-0 yaptığı gibi biz de 6-0 yapacağız. Bunun için gece gündüz çalışacağız. Tekirdağ solun kalesi değildir. Biz bu seçimin startını ilçe kongrelerimizi yaparken verdik. Seçime en hazır parti AK Parti’dir. CHP’ye 30 Mart’ta kaybettiklerimizi, 7 Haziran’da telafi edeceğiz.” dedi.

 

BEN MÜTEVAZİ BİR KİŞİLİĞE SAHİBİM

 

Gazetecilerin “Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmeniz halinde, nasıl bir siyasi tarzınız olacak?” sorusuna cevap veren Kanar, “Ben mütevazı bir kişiliğe sahibim. Allah nasip eder de Ankara’ya gidersem, Tekirdağ halkının dertleriyle dertlenen, Tekirdağ’ın okul, hastane gibi sıkıntılarını her fırsatta dile getiren bir vekil göreceksiniz” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ