Albayrak sahada incelemeler yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak hafta sonu mesaileri kapsamında önce 100. Yıl ve Altınova Mahalleleri'ndeki çalışmaları daha sonra Hacıköy Şantiyesi'ni son olarak da Demi

GÜNDEM 23.03.2015 18:32:00 0
Albayrak sahada incelemeler yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesailerine aralıksız devam ediyor. Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça soluğu vatandaşların arasında alan Başkan Albayrak, 100. Yıl ve Altınova Mahallelerini ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet etti hem de incelemelerde bulundu.

100. Yıl Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, daha sonra Altınova Mahallesi'ne geçti ve burada TREDAŞ ve TELEKOM'un devam eden çalışmalarını yerinde inceledi ve kuruluşların yetkililerinden çalışmaların gidişatı ile ilgili bilgi aldı. Özellikle Altınova Mahallesi'nde TREDAŞ ve TELEKOM'un çalışmalarının  da tamamlanması ile birlikte yol düzenleme çalışmalarına hız vereceklerini belirten Başkan Albayrak, en kısa süre içerisinde Altınova'da yol sorunu kalmayacağını söyledi. 

HACIKÖY ŞANTİYESİ’NDE İNCELEME YAPTI

Albayrak, hafta sonunda incelemede bulunduğu bir başka yer ise Hacıköy Şantiyesi oldu. Yeni sezon asfalt çalışmaları öncesi Hacıköy Şantiyesi'ni gezen Başkan Albayrak, burada incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. 

2015 yılında yol çalışmaları konusunda atılım yılı olacağını söyleyen Başkan Albayrak, "Bir yandan altyapı çalışmalarımız aralıksız devam ederken diğer taraftan yol yapım ve düzenleme çalışmalarına da önem veriyoruz. Bu anlamda 2015 yılı atılım yılı olacak. Yeni dönem asfalt çalışmalarımız öncesi Hacıköy'de bulunan Şantiyemizde incelemelerde bulundum. Şantiyemizin durumu gayet iyi! Üretim sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Yeni dönem yol ve asfalt çalışmaları için her şey hazır." dedi.

KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİNİ GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkan  Kadir Albayrak, Demirli Mahallesi'nde bulunan Katı Atık Bertaraf Tesisi’nde de bazı incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Tesisin son durumunu yerinde gören ve yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, tesisin en iyi şekilde hizmet vermesi adına Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın gerekli çalışmaları yaptığını, ve kendisinin de bu çalışmaları takip ettiğini söyledi. Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çevre konusuna ayrı bir önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

Başkan Kadir Albayrak’ın hafta sonunda yatığı bir başka ziyaret ise, taziye ziyareti oldu. Albayrak, Ferhadanlı Mahallesi'nde vefat eden eski mesai arkadaşlarından Emin Atak'ın ailesine ve yakınlarına taziyelerde bulundu. Emin Atak ile yıllarda beraber çalıştıklarını belirten Başkan Albayrak, "Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Ferhadanlı Mahallesi sakinlerine başsağlığı diliyorum" dedi. Başkan Albayrak daha sonra Ferhandanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundu.

Marmara Haber