Arat yeniden başkan

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yılmaz Arat, 4'ncü kez başkanlığa seçildi

GÜNDEM 21.03.2015 18:34:00 0
Arat yeniden başkan

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı cumartesi günü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Slonun’da  yapıldı. Kongrede  seçimlere mevcut Başkan Yılmaz Arat ve yönetimi tek aday ve tek liste olarak girdi. Seçim sonunda Yılmaz Arat 4’ncı kez başkanlığa seçildi.

 

 

DiVAN BAŞKANLIĞINI KOÇAN YAPTI

Kongre  Başkan Yılmaz Arat’ın konuşmasıyla başladı. Ardından Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Hüseyin Koçan getirildi. Katip üyelikleri ise İlker Karadil ve İlker Enes seçildi. Divan Teşekkülü sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile eden kongrede faaliyet raporu, gelir gider hesap raporları ve denetim raporları tek tek okundu ve raporlar üzerinde yapılan görüşmeler sonunda  tek tek oylamaya sunuldu. Kooperatif’in gelir gider hesapları ve denetim raporları oy birliğiyle karara bağlandı.

 

 

BAŞKAN YARDIMCISI AKTİF ÇALIŞACAK

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooparatifi’nin 2014 yılı gelirinin 10 Milyon 157 bin 439 TL, giderlerinin de 10 Milyon 134 bin 923 TL olarak gerçekleştiği belirtilirken, kasada  22 bin 506 TL bulunduğu kongre üyelerine açıklandı. Kongrede toplam 12 gündem maddesi tek tek görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken Başkan Yılmaz Arat’ın kooperatifin daha aktif çalışması ve kooperatif ortaklarının mağduriyetlerinin giderilmesi için kooperatif ortakları arasından işleri günü gününe takip edecek bir başkan yardımcısı görevlendirilmesi kararlaştırıldı. Bu işi  aktif yapacak olan Başkan Yardımcısı’na da ayda 2 bin TL ücret verilmesi konusundaki öneri üyeler arasında bir süre tartışıldı ve sonunda da kabul edildi.

 

 

BUNDAN BÖYLEDE DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET YAPACAĞIZ

Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede çok daha iyi hizmet yapmak için çalışacaklarını söyledi. Başkan Arat, “Öncelikle bu gün değerli kooperatif ortaklarımızın yeniden güvenine layık olarak  mevcut  yönetimimizin göreve getirilmesinden dolayı tüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Yönetim  ve denetim kurulu raporlarını ibra ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim olarak bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin bundan böylede daha iyi şartlarda yapacağımızı belirtiyorum. Birlik ve beraberlik içinde kooperatifimizi daha iyi yerlere getireceğiz.Geçmişe baktığımızda bu gün kooperatifimiz çok iyi yerlerde bulunmaktadır. Ancak hepimizin tek hedefi kooperatifimizin çok daha iyi yerlere gelmesi ve tüm ortaklarımızın işlerinin daha da sürekli hale gelmesini sağlamaktır. Birlik ve beraberlik içinde de bunu başaracağımıza inanıyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor tüm kooperatif ortaklarımıza yönetim kurulumuz adına saygılarımı sunuyorum.”dedi.

YILMAZ ARAT’LA YOLA DEVAM

S. S.Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatif Başkanlığı’na 4’ncı kez seçilen Yılmaz Arat’ın yönetimde yer alan isimler bu kongrede de yönetim kuruluna seçildi. Yılmaz Arat Başkanlığı’ndaki  Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Hüseyin Özata, Erdinç Erke, Özgür Cin, N.Cemal Dikici,Yalçın Diliorman ve Ahmet Arın güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Kongrasi’ne,Trakya Motorlu Taşıyıcılar ve Kamyoncular Birlik Başkanı Hüseyin Koçan,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Yardımcısı Hakan Fıçıcı,Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa As,Çorlu Damperli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şinasi Aslan,Serken Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selim Bosna,Kızılpınar  Eski Belediye Başkanı Adnan Er, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Haber/Seyit SÜREN