Başarının arkasındaki isimler unutulmadı

27-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Halk Oyunları Yarışması'nda Tekirdağ birincisi olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, kendilerine turnuvada destek olanlara teşekkür ziyaretinde bulunu

GÜNDEM 20.03.2015 18:44:00 0
Başarının arkasındaki isimler unutulmadı

MADDİ MANEVİ DESTEK OLDULAR

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği, Tekirdağ 1’incisi olan Halk Oyunları Ekibi’ne maddi manevi destekte bulunanlara plaketle teşekkür etti. Okul yönetimi kendilerine yarışma süresince maddi manevi destek veren TÜBAŞ Tekstil yönetimine, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir’e, Kapaklılı iş adamları Erol Koca ve Ahmet Çetir’e birer teşekkür plaketi takdim etti.  

 

 

SINIF ÖĞRETMENİ VE ANTRENÖR DE UNUTULMADI

Plaket töreninde Kapaklı Belediye Meclisi Üyesi İrfan Demir, TÜBAŞ Tekstil yetkilisi Şakir Sezgin, Kapaklılı iş adamları Erol Koca ve Ahmet Çetir’in yanı sıra Okul Müdürü Cahit Nuri Koç, Okul Aile Birliği Yönetiminden Kadriye Mermer, Sınıf velileri Seda Yüksel ve Dilek Öney ile öğrenciler yer aldı. Programda ayrıca antrenör Abdullah Coşkun ve sınıf öğretmeni Jale Ergörün’e de başarılarından dolayı birer plaket verildi.  

Haber / Ahmet KARDEŞ