Yaşar Kuş: Tüm partilere eşit mesafedeyiz

Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş, yönetimi ile birlikte siyasi partileri ziyarete çıktı. Ziyaretlerde siyasi parti temsilcilerine yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dileyen Kuş, tüm partilere de eşit

GÜNDEM 18.03.2015 19:56:00 0
Yaşar Kuş: Tüm partilere eşit mesafedeyiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşan Genel Seçimler öncesi AK Parti, MHP ve CHP ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunarak, seçimlerin başta Çerkezköy olmak üzere tüm ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

 

YETERKİ ÇERKEZKÖY’DEN ÇIKSIN
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’un ziyaretler kapsamındaki ilk durağı AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı oldu. 16 yıldır görevinin başında olduğunu ve bu süre zarfında Oda olarak tüm partilere eşit mesafede kaldıklarını belirten Yaşar Kuş, “Oda olarak seçim döneminde siyasi partilerimizi ziyaret ederek başarılar dilemek istedik. Temennimiz bizim içimizden çıkacak isimlerin Tekirdağ’ı Ankara’da temsil etmesidir. Bunun hangi partiden olduğunun bir önemi yok. Yeter ki, Çerkezköy’den çıksın,” dedi.
ŞAHSIMIZA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ
Ziyarette Oda’nın sıkıntıları hakkında da konuşan Yaşar Kuş, “Herkesin bildiği gibi Tekirdağ Büyükşehir oldu ve yeni bir yapılanma içine girdi. Bu kapsamda UKOME birimi kuruldu. Odamızla ilgili çalışmaları da bu birim yürütüyor. Süreç işlemeye başladı. Biz üyelerimizin şikayetlerini UKOME’ye bildiriyoruz. İnşallah her şey daha iyi olacak. Biz şahsımıza bir şey istemiyoruz. Ne istiyorsak esnafımız için istiyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ise iktidar partisi olarak her zaman şoför esnafının yanında olduklarını ifade etti.
VATANDAŞ SİYASETE SAHİP ÇIKMALI
Yaşar Kuş ve beraberindeki yönetimin bir sonraki durağı ise MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı oldu. Yaşar Kuş, burada yaptığı konuşmada ise insanların siyasete sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Herkes vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gitmeli. Bizim bu aşamada taraf olmamız mümkün değil. 16 yıldır nasıl tüm partilere eşit mesafede kaldıysak bundan sonra da öyle yapacağız” ifadelerini kullandı.  

 


İNSANLARIN SİYASETTEN HABERİ YOK
Şoförler Odası ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de “Maalesef özellikle işçi nüfusunun yoğun olduğu bölgemizde insanların siyasetle pek işi yok. Çünkü herkes ekmeğinin derdine düşmüş durumda. Halkın siyasetten haberi yok. Biz de elimizden geldiğince kapı kapı dolaşarak kendimizi anlatıyoruz” dedi. 7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında çok iddialı olduklarının altını çizen Koray Önsel, “Seçimlerin memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
EN AZ İKİ VEKİL İSTİYORUZ
Şoförler Odası Başkanı Yaşar Kuş ve yönetiminin son durağı CHP İlçe Teşkilatı oldu. Burada yaptığı konuşmada da seçimlerin tüm memleket için hayırlı olmasını temenni eden Yaşar Kuş, en büyük dileklerinin Çerkezköy’den en az iki vekili Ankara’ya göndermek olduğunu kaydetti. Yaşar Kuş daha sonra CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk’ten Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yatırım programı ile ilgili bilgi almak istediğini söyledi.
BİZ ADAYLARIMIZI BELİRLEDİK
CHP olarak Milletvekili Adaylarını belirlediklerini belirten Birol Öztürk, “Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yatırım programı hakkında çıkan haberleri takip ettim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak yakında ilçemize gelecek ve konu hakkında gereken açıklamaları yapacak. Kadir Başkan’ın açıklamalarının ardından ben gereken açıklamayı yapacağım” ifadelerini kullandı.
Haber / Ahmet KARDEŞ