Çocuk odasında çıkan yangın apartmanı sardı

Dün Çrekezköy'de Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları A 11 bloğunda bulunan bir dairede çocuk odasında çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. İddiaya göre elektrik aksamında

GÜNDEM 4.03.2015 18:15:00 0
Çocuk odasında çıkan yangın apartmanı sardı

BELEDİYE BAŞKANI EVİ YANAN AİLEYİ TESELLİ ETTİ

Dün saat 12.40’ta eşi ile mutfakta öğlen yemeği yiyen Yılmaz Yazır’a ait dairenin çocuk odasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanlar apartmanı sararken, bina içerisindekiler kendilerini apar topar dışarı attı. Apartmandan dumanlar çıktığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etmeye çalıştı. Apartmanda yangın merdiveninin bulunmaması ve itfaiye merdiveninin 10’uncu kata kadar ulaşamaması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri apartman içinden hortumla yangını söndürmeye çalıştı.

YANGIN MERDİVENİNİN KISA OLMASINA TEPKİ

Bir saatte söndürülebilen yangın sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da olay yerine geldi. Akay, evi yanan Yılmaz Yazır’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak teselli etti. Bu arada, mahallelinin itfaiye merdiveninin 10’uncu kattaki yangına müdahale edememesine tepki göstermesi sonucu Başkan Akay “Ekiplerimiz ilk önce yanan evde inceleme yapacak. Ben mağdur olan herkesin sıkıntısı paylaşmasına hazırım. Arkadaşlar görevini yapsınlar. Görevlerini yaptıktan sonra sizlerin dert tasalarını hep birlikte konuşalım.”açıklamasını yaptı.

Haber / Gökhan TEKER