Marmaraereğlisi yeni mahallelerin sınırlarını belirledi

Marmaraereğlisi Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını yaptı. Toplantıda zabıtanın fazla mesaj ücretleri de görüşülerek karara bağlanırken, yeni mahalle sınırları da belirlendi.

GÜNDEM 8.02.2015 17:07:00 0
Marmaraereğlisi yeni mahallelerin sınırlarını belirledi

ZABITANIN MESAİ ÜCRETLERİ KARARA BAĞLANDI 

Marmaraereğlisi Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı İbrahim Uyan Başkanlığı’nda toplanan Meclis, komisyon kararlarını görüşerek karara bağlarken, zabıta personelinin ek mesai ücretleri konusunda da karar verdi.

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ 

Meclis Başkanı İbrahim Uyan, "Zabıta personelimiz geniş bir alana hizmet veriyorlar. Kanunun uygun gördüğü ek ücretleri de fazlasıyla hak ediyor. Bizlerde bu mesai arkadaşlarımızın ek mesai ücretlerinde gerekli iyileştirmeyi yapmalıyız" dedi. Daha sonra yapılan oylamada zabıta mesai ücretleri ile ilgili karar oy birliği ile kabul edildi.

YENİ MAHALLE SINIRLARI BELİRLENDİ

Meclis ayrıca Büyükşehir belediyesinin kadastro çalışması nedeniyle talep ettiği yeni mahalle sınırları için yapılan düzenlemeyi de görüşerek karara bağladı. Marmaraereğlisi Belediye Meclisi diğer taraftan kent bilgi sisteminin kurulması için çalışmalar yapılması ile ilgili konuyu da görüşerek kent bilgi sisteminin kurulmasına karar verdi.

Marmara Haber