Her başarının altında mutlaka kadın var!

Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu'na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Her başarının altında mutlaka kadın var."dedi.

GÜNDEM 20.01.2015 12:04:00 0
Her başarının altında mutlaka kadın var!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Her başarının altında mutlaka kadın var.”dedi.Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurulu’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada kadınlara yönelik bir konuşma yaptı.

 

 

Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı. Genel Kurul Toplantısı’nda kürsüye gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yönetimlerde kadınların önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı. Başkan Albayrak,  “Her başarının altında mutlaka bir kadın vardır, bu toplantıya da gösterdiğiniz önemden dolayı ayrıca sizlere teşekkür ediyorum, bundan sonraki toplantıyı inşallah daha büyük yerlerde yapacağız. Tekirdağ’ı birlikte yöneteceğiz, seçim öncesi size verdiğimiz bütün sözleri tutarak yerine getireceğiz. Bize güvenin.” ifadelerini kullandı.

 

 

Büyükşehir statüsüne de değinen Albayrak seçimde aday olan Hilal Kızılözen ve Birgül Kemiksiz’e de başarılar dileğinde bulundu. Kadınların büyük ilgi gösterdiği toplantının divan başkanlığını Süleymanpaşa ve Trakya Kent Konseyleri Başkanı Eczacı Ufuk Ersöz yaptı.

Marmara Haber