ÇTSO esnaf turuna çıktı

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti

GÜNDEM 11.12.2014 15:42:00 0
ÇTSO esnaf turuna çıktı

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Süleyman Kozuva, yönetimi ile birlikte esnafa ziyaretler gerçekleştirdi. Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi’ne giden Başkan Süleyman Kozuva, “Tecrübelerinizden ve fikirlerinizden faydalanacağız.” mesajı verdi.ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’ya ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ve Meclis Üyeleri Mehmet Danyeli,Rasim Bilgen eşlik etti.

 

 

10 YILDIR FİYAT TARİFESİ VERMİYOR

ÇTSO Heyeti’nin ilk ziyaretin Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası’na oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ, Oda Yönetim Kurulu Salonu’nda ağırladığı misafirlerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan Bozdağ, “ÇTSO’nun çalışmalarını yakinen izliyorum ve takdirle karşılıyorum. İyi yoldasınız. Çerkezköy’e iyi ve kalıcı hizmetler yapmakta olduğunuzu görüyorum. Başarılı çalışmalar yapıyorsunuz. Biz de oda olarak esnafımız için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Odamıza kayıtlı 3 bin üyemiz var. Trakya bölgesinin en güçlü odalarından biriyiz aynı zamanda 10 yıldır da bölgemizde fiyat vermeyen tek oda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak biziz.”dedi.

BUGÜN BİZİM İÇİN MİLAT

Süleyman Kozuva ve beraberindekiler daha sonra Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Başkan Yaztepe Kooparatifi ÇTSO’nun ilk kez ziyaret ettiğine dikkat çekti. Başkan Yaztepe, “Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri tarafından ilk kez ziyaret ediliyoruz. Bu nedenle bu gün bizim için bir milat diyebiliriz. Sizlerin çalışmalarını sizler göreve geldiğiniz günden buyana takip ediyor ve takdir ediyoruz. Üyelerinize bilgi destek amaçlı ve sektörel alanda ciddi olumlu çalışmalar yaptığınızı kısaca odanın kalitesini arttırdığınızı söyleyebilirim. Etiket için değil hizmet için orada bulunduğunuza inanın biri olarak,başarılı çalışmalarınızın devam etmesini temenni ederek, ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

SİZLERİN FİKİRLERİNİZDEN FAYDALANMAMIZ LAZIM

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizlere gecikmeli bir ziyaret yapıyoruz. Sizler büyüğümüz olarak bizleri affedin. Bizler her zaman yanınızdayız. Bizler sizlerin tecrübelerinizden ve fikirlerinizden faydalanmamız lazım. Bizler neler yapabiliriz diyoruz. Biz ben değil biz olarak her zaman güler yüzlü olarak hareket ediyoruz.Biz kolduk  sevdalısı değiliz ve  ihtiyaçımız da yok! Çok şükür hepimizin işi gücü ve koltuğu var. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a ne yapabiliriz diye çalışıyoruz.Bizler odamızı belirli bir seviyeye getirdik.Oda’nın esas patronları üyelerimizdir. Daha güzel işler yapmak içinde çalışıyoruz.Çok daha iyi işlerde yapacağız.Tüm oda yönetimi olarak tam bir uyum içerisinde çalışıyoruz.”

Haber/Seyit SÜREN