Belediye yeni aldığı araçları teşhir ediyor

Çerkezköy Belediyesi, DMO'dan satın aldığı son model iki kamyonu teşhir etmeye başladı.

GÜNDEM 9.12.2014 18:18:00 0
Belediye yeni aldığı araçları teşhir ediyor

Çerkezköy Belediyesi araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Eylül ayında yapılan Belediye Meclisi’nde 1 milyon TL’lik araç alımı kararı alınmasının ardından harekete geçen Belediye Başkanı Vahap Akay, araç parkurunu yenilemeye başladı.

2 MERCEDES MARKA KAMYON ALINDI

Araç parkurunu yenileyen Çerkezköy Belediyesi, DMO’dan (Devlet Malzeme Ofisi) iki adet kamyon satın aldı. Sıfır kilometre kamyonlar 400 beygirlik çift çeker ve havuz kasa Mercedes Marka damberli araçlardan oluşuyor. Kamyonlar Gebze’de bulunan DMO’dan getirilerek belediye önünde teşhir edilmeye başlandı.

Yeni araçların bir hafta boyunca belediye önünde teşhir edileceği öğrenildi. Belediye önünde teşhir edilen araçları gören Çerkezköylüler, son derece gösterişli ve özellikleriyle dikkat çeken güçlü araçlarla Belediye’nin çalışmalarını daha kaliteli yapacak olmasından memnuniyet duyduklarını dile getiriyor. Belediyenin yeni araçlarını yoldan geçerken gören Çerkezköylüler ayrıca ‘Hayırlı olması’ temennisinde de bulundu.

KULLANILMAYAN ARAÇLAR YENİLENEREK ÇALIŞTIRILMAYA BAŞLANDI

Çerkezköy Belediyesi geçtiğimiz aylarda da belediyenin destek birimlerinde kullanılmayan araçlarında bazılarını tamir ederek, yeni araç gibi yenileyip hizmete sunmuştu. Eski araçları da kullanılır hale getiren Başkan Vahap Akay araçların yenilenmesiyle ilgili olarak da vatandaşların olumlu tepkisini almıştı. Belediye Destek Hizmetlerinde çalışan personel yeni alınan damberli 400 beygirlik çift çeker havuz kasa Mercedes kamyonlar ile iyi işler yapılacağını ve bu araçların iş kapasitesinin de oldukça büyük olduğunu söylediler.

Haber/Seyit SÜREN