Kapaklı Meclisi yarın toplanıyor

Kapaklı Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, yarın saat 14.00'da Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 29.11.2014 13:39:00 0
Kapaklı Meclisi yarın toplanıyor

PAZAR YERİ KARARA BAĞLANACAK

Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın başkanlık edeceği Kapaklı Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, meclise sunulan dilekçelerin görüşülmesi ile başlayacak. Toplantı Zabıta Müdürlüğü’nün bir önceki oturumda İmar Komisyonu’na havale edilen ‘Pazar Yeri’ konulu dilekçesinin görüşülmesi ile devam edecek. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Dolu kadro değişikliği’ konulu yazısının görüşülmesinin ardından ise Tekirdağ Valiliği Kadastro Müdürlüğü (Kapaklı) tarafından meclise sunulan ‘Bilirkişi seçimi’ konusu görüşülecek.

 

CADDE VE SOKAKLARA İSİM VERİLECEK

Toplantıda görüşülecek diğer gündem amddeleri ise şunlar: “Etüd Proje Müdürlüğü’nün ‘mükerrer cadde ve sokak isimleri’ konulu yazısı”, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ‘Kardeş şehir olunması’ konulu yazısı”, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ‘Park isimleri’ konulu yazısı”, “Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün ‘Aktarma’ konulu yazısı”.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK

Aralık ayı Meclisi, bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesi ile devam edecek. Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği'nin görüşüleceği toplantı, İmar Komisyonu’na havale edilen konuların karara bağlanması ile sona erecek.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ