Eşkinat esnafla fikir alışverişinde bulundu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, esnaf oda başkanları ile bir araya gelerek 13 Kasım Süleymanpaşa'nın kurtuluş kutlamaları ve sahil projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu

GÜNDEM 11.11.2014 13:21:00 0
Eşkinat esnafla fikir alışverişinde bulundu

YÜRÜYÜŞE ESNAFI DAVET ETTİ

Süleymanpaşa Belediyesi sahil hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Eşkinat, 13 Kasım Süleymanpaşa’nın kurtuluşu dolayısıyla düzenlenecek yürüyüşe esnaf odalarını davet etti. Kurtuluş kutlamalarının halkın bayramı olduğunu belirten Başkan Eşkinat, 13 Kasım’ı hep birlikte kutlayacaklarını söylerek, "Bilindiği gibi büyükşehir olmamızın ardından 13 Kasım tarihi Süleymanpaşa’nın kurtuluşu oldu. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak halkımızın bayramını hep birlikte kutlamak istiyoruz. Bu noktada esnaf odalarımızdan talebimiz düzenleyeceğimiz kortejde meslek grupları olarak bizlerle bir arada olmalarıdır." diye konuştu.

 

SAHİP PROJESİNİ ANLATTI

Sahil projesinin görüşülmesi ile devam toplantıda esnaf oda başkanlarının da görüşlerini alan Başkan Eşkinat, şehrin gelişmemiş sahilden kurtarılacağını belirterek, "Şehrimizi geri kalmış, kullanışsız sahilden kurtarmak istiyoruz. Bu noktada bu şehrin havasını koklayan bu şehirde nefes alan herkesin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Süleymanpaşa’nın geleceği için atacağımız bu büyük adımda sizlerin de fikirlerini bizlerle paylaşmasını istiyorum.” açıklamasını yaptı.

 

Marmara Haber