Çamurlu yol kalmayacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar'da yürütülen yol onarım ve asfalt çalışmalarıyla ilgili konuştu

GÜNDEM 9.10.2014 13:54:00 0
Çamurlu yol kalmayacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar’da devam eden yol onarım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Akay, onarım çalışmalarının bittiğini, bundan sonra soğuk asfalt çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

 

SOĞUK ASFALT YAPILACAK

Kızılpınar’da bugüne kadar asfalt yama çalışmaları ile bozuk yolların yaklaşık yüzde 40’ının onarıldığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar’da önemli caddelerdeki onarım çalışmalarımız bitti. Kalan kısımlar için ise asfalt yama çalışmalarının yanı sıra soğuk asfalt çalışmalarına da yer vermeyi planlıyoruz. Hedefimiz 2014 sonuna kadar Kızılpınar’da onarılmamış bir metrekare yol bırakmamaktır. Kızılpınar’daki halkımızın çamur içinde yürümemesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

GEREKLİ DEĞERLENDİRMELERİ YAPIYORUZ

Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda daha önce kapanan Veliköy Belediyesi tarafından Namık Kemal Üniversitesi’ne tahsis edilen arazinin geri alınmasına ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Vahap Akay, “Bahse konu protokol meclis kararlarımızda yer almıyordu. Ayrıca protokolün süresi de dolmuştu. Bu kapsamda NKÜ ile imzalanan tahsis protokolünü iptal etmiştik. Gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. Daha sonra protokolün yenilenip yenilenmeyeceğine, yenilenecekse de hangi şartlarla yenileneceğine mecliste karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ