KOZUVA DEVLETİN ZİRVESİ İLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI:

ÇOSB'ye gönderme mi? ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'nın facebook hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikteki fotoğraflarını payla?

GÜNDEM 8.10.2014 16:38:00 0
KOZUVA DEVLETİN ZİRVESİ İLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI:

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın Kurban Bayramı arifesinde paylaştığı fotoğrafları konuşuyor. Devletin zirevesi ile tokalaşırken çekildiği fotoğrafları facebook hesabından paylaşan Süleyman Kozuva’nın, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ile karşı karşıya geldiği şu günlerde yaptığı bu paylaşımla kafaları karıştırdı!

 

 

KOZUVA T.B.M.M  RESEPSİYONU’NDA

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, katıldığı T.B.M.M (Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 24. Dönem 5. Yasama Yılı açılış törenindeki fotoğraflarını facebok adresinden paylaştı. Kurban Bayramı arifesinde paylaşılan fotoğraflar Bayram’da konuşuldu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte görüldüğü fotoğraflarda Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşırken çekilen fotoğraf  facebook adresinden, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın TBMM Resepsiyonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinden kareler.” notu ile yayınlandı.

 

SOMALİ’DE AÇILIŞI ERDOĞAN YAPACAK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraflandığı esnada Çerkezköy ve Somali hakkında konuştukları öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ÇTSO’nun faaliyetlerini sorduğu ve daha sonra Süleyman Kozuva’nın işletmeciliğini yaptığı Somali Havaalanı’nın önümüzdeki aralık ayında düzenlenecek açılışı için davet edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu davete katılacağını belirttiği öğrenildi.

 

SARIOĞLU’NA GÖNDERME Mİ?

Kozuva’nın facebook adresinden paylaştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile birlikte fotoğrafları kafalarda “ÇOSB’ye gönderme mi?” diye soru işaretleri bıraktı. Hatırlanacağı gibi Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın eylül ayının son haftasında katıldığı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) açılış törenin ardından ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ile ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı.

 

NALBURLAR AÇIKLAMASI KIZDIRMIŞTI

Sarıoğlu’nun törendeki konuşmasından alıntılar yapan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün ile birlikte yaptığı ortak açıklamada, “24 Eylül 2014 tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık'ın açılışını yaptığı Tekirdağ Çerkezköy ÇOSB Konferans Salonu ve ÇOSB Yönetim Binası açılış töreninde konuşan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu'nun sarf ettiği ifadeleri üzüntü ve kaygı ile öğrenmiş bulunmaktayız. Pazarlamacılar, Nalburlar ve Sürücü Kursu sahipleri Oda Başkanlığı yapıyor, tüccar ve esnafla aynı beklentide değiliz’ sözleri her şeyden öte ticaret erbapları ve esnaflara bir hakaret niteliğinde olup, kendisine bu tarz ifadeleri yakıştıramadığımızı belirtmek isteriz. Bu tarz küçümseyici ifadelerin kendisine zarar vereceğini bilmesi gerekmektedir.”demişlerdi.

 

Haber Merkezi