Sanayi kentine teknoloji zulmü!

Sanayi kentleri Çerkezköy ve Kapaklı'da 8 mgbite geçmeyen altyapısı ile internet erişimi sağlayan TTNet tepki toplamaya başladı! Oysa, TTNet, internet sitesinde en düşük 16 mgbite'den başlayıp 1

GÜNDEM 24.09.2014 19:50:00 0
Sanayi kentine teknoloji zulmü!

Çerkezköy ve Kapaklı adeta teknoloji zulmü yaşıyor, hem de devlet eliyle! Telekom ve TTNet Sanayi kavşağında bulunan Çerkezköy ve Kapaklı’da yeterli altyapıyı kurmadığı için internet erişimcileri 8 mgbite mahkum edilmiş durumda. TTnet üzerinden internet erişimi sağlayan vatandaşlar, 8mgbite mecbur bırakılmaya isyan ediyor.

 

Sanayii bölgesinde Türk Telekom ve TTNet’in teknoloji yatırımından kaçınmasına tepki gösteren internet erişimcileri, yetkilileri göreve davet ediyor. Türkiye’nin birçok bölgesinde hatta sanayi de çok gerilerde olan bölgelerde çok daha ileri düzeyde altyapı yatırımı gerçekleştiren Telekom ve TTNet’in bir an önce bölgemizde de altyapısını yenilemesi bekleniyor.

 

Adeta ‘Teknoloji zulmü’ne maruz kaldığını düşünen Çerkezköy’deki internet erişimcileri, TTNet’in web sitesinde, 16 mgb’den başlayıp 100 GB’ye kadar pazarlanan ‘İnternet erişimi hızı’ için tepkili! TTNet kullanıcıları, Çerkezköy’de altyapı yetersizliği nedeniyle 8 mgbite’ı geçmeyen internet hızı bilinirken, 16 mgb’nin pazarlanmasını bölge için gülünç buluyor.