Çorlu uyuşturucuya karşı harekete geçti

Çorlu'da MHP İlçe Başkanlığı'ndan sonra SP İlçe Başkanlığı'da uyuşturucuya karşı harekete geçti. Geçtiğimiz hafta MHP İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, gençleri b

GÜNDEM 21.09.2014 12:44:00 0
Çorlu uyuşturucuya karşı harekete geçti

Çorlu uyuşturucuya karşı harekete geçti. MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün’den sonra SP İlçe Başkanlığı’da ‘uyuşturucu’ya dikkat çekti. MHP İlçe Başkanı Ergün, ‘Damarındaki Asil Kanı Kirletme’ sloganı ile uyuşturucuya karşı kampanya başlattıklarını açıklamıştı. İkinci uyuşturucu açıklaması Saadet Partisi’nden geldi. Saadet Partisi (SP) Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Aytuğ Aslan, alkol, sigara ve uyuşturucunun zararlarını herkesin bildiğini, bu konuda toplumun üzerine düşeni yapmaması halinde geleceğimizin imha olacağını söyledi.

 

HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Uyuşturucuya karşı mücadele başlatan Çorlu’da MHP’den sonra SP’de harekete geçti. SP İlçe Başkan Yardımcısı Aytuğu Aslan, Çorlu’nun nüfusunun beşte birinin öğrenci olduğunu belirterek, öğrencilere geleceğin ‘emaneti’ şuuruyla bakılmasını istedi.  Aslan, “Çorlu bireyi olarak her birimize düşen görev, bu emanetleri ,evlatlarımızı her türlü tuzaklardan korumak ve gözetmektir” dedi.

 

EĞİTİM ŞART

Görevlerin hiyerarşik düzen içinde biçimlendiğini, palyatif tedbirlerle bu ve benzeri problemlerin çözülmesinin mümkün olmadığını dile getiren Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Aytuğ Aslan açıklamasında şunlara yer verdi: ““Yetkililer, sosyal kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri el ele vererek, toplumu, değişik kitle iletişim, seminer, tiyatro gibi metotlarla bir eğitim sürecinden geçirmelidir. Bu çalışma ilerleyen süreçte de ülkemizde ki tüm içki ve sigara üreten fabrikaları ileri teknoloji ağır sanayi fabrikalarına dönüştürerek insanlarımızın alın terlerini yararlı hizmetlere yönetilmesine vesile olur. Bu söylediğimiz asla ütopya değildir. Önce ahlak ve maneviyat ilkesiyle hareket eden milli görüş iktidarının bu görevin üstesinden geleceğine kimsenin şüphesi olmasın.”

 

Haber Merkezi