İnşaat için yolu kapattılar

Edirne'de bir inşaatın tehlike oluşturmaması için, inşaatın bulunduğu yol trafiğe kapatıldı. Bazı vatandaşlar ise bu duruma tepki gösterdi.

GÜNDEM 16.09.2014 14:26:00 0
İnşaat için yolu kapattılar

Edirne Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bahçesinde yapılan inşaat nedeniyle, tehlike oluşturmaması için yol kapatıldı. Bazı vatandaşlar bu durumdan dolayı mağdur olduklarını söyledi.

 

BÖYLE TEDBİR Mİ OLUR?

I. Murat Mahallesi Sebahattin Paksoy Caddesi’nin devamı olan yol araç ve yaya trafiğine demir parmaklık çekilerek kapatıldı. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi arasında kalan yolun trafiğe kapanması, tepkilere neden oldu. Özellikle araç trafiğini de rahatlatan yol yayalar tarafından da çok tercih ediliyor. Derme çatma demir parmaklık konarak kapatılan yola giren araçlar kapalı olduğunu görünce tekrar geri dönüyorlar. Yayalar ise demir parmaklık aralığından geçerek yolu kullanıyor. 'İnşaatın güvenliğini almak için yol mu kapatılır' şeklinde sitemde bulunan bazı vatandaşlar, böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını söylediler.

 

Haber Merkezi