Kapaklı-Çerkezköy yolunda korkunç kaza

Kapaklı Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan bir otomobilin, aynı istikamette seyir halinde olan Tır'a arkadan çarpması sonucu otomobil hurdaya döndü. Otomobil sürücüsünün hafif yaralandığı

GÜNDEM 11.08.2014 01:45:00 0
Kapaklı-Çerkezköy yolunda korkunç kaza

Kapaklı-Çerkezköy yolunda bir otomobilin Tır’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

 

OTOMOBİL TIR’A ARKADAN ÇARPTI

Kaza önceki gün saat 02.30 sıralarında Kapaklı Çerkezköy yolu üzerinde Sivrioğlu Petrol mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan İsa Keleş yönetimindeki otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 18 EC 112 Çekici Plakalı Tır’a arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü 33 yaşındaki İsa Keleş hafif yaralanırken, kaza sırasında yanında bulunan arkadaşı 26 yaşındaki Atilla Köken ise araçta sıkışıp kaldı.

 

ARAÇTAN İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN ÇIKARILDI

Bu sırada kaza mahalinden geçen sürücüler, durumu hemen 112 ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, araçta sıkışan Atilla Köken’in araçtan çıkarılabilmesi için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekipleri, otomobilde sıkışıp kalan ve durumu ağır olan Atilla Köken’i yaklaşık 10 dakika süren çalışmaların ardından araçtan çıkarmayı başardı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Bu sırada otomobilin arkadan çarptığı Tır sürücüsü ise kurtarma çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan Atilla Köken ve otomobil sürücüsü İsa Keleş, 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

 

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan Kapaklı Çerkezköy yolunda bir süre kontrollü bir şekilde ilerleyen trafik akışı, hurda yığınına dönen otomobil ve Tır’ın yoldan çekilmesinin ardından yeniden normale döndü. Yaralıların hastanede yapılan tedavilerinin ardından sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ