Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı

Çerkezköy'e bağlı Bağlık Mahallesi'nde bir ikamette çıkan yangına takviye destek vermek üzere yola çıkan Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ait itfaiye aracı, Nar

GÜNDEM 9.07.2014 16:48:00 0
Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı

Çerkezköy’de itfaiye aracıyla bir ticari taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Kaza dün saat 14.00 sıralarında Çerkezköy Narin Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre Bağlık Mahallesi’nde yeni pazar yeri mevkiinde çıkan yangına takviye olmak için hızla olay mahaline ilerleyen 59 UC 034 plakalı Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait itfaiye aracı, geçiş üstünlüğünü kullanarak kırmızı ışık ihlali yaptı. İtfaiye aracı bu sırada Çerkezköy Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Ahmet Mete yönetimindeki 59 T 2651 plakalı ticari taksiye çarptı.

YANGIN MAHALİNE GİDEMEDİ

Kaza nedeniyle Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait itfaiye aracı Bağlık Mahallesi’ndeki yangına müdahale edemezken, Narin Kavşağı’nda trafik bir süre kilitlendi. Kazada kimse yaralanmazken, her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yol, araçların yoldan kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Haber / Gökhan TEKER