Mandalı: Yaptıklarımız da yapacaklarımız da Kapaklı içindir

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Mayıs ayı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. İlçenin birçok noktasında aşınma asfaltı s

GÜNDEM 18.06.2014 17:21:00 0
Mandalı: Yaptıklarımız da yapacaklarımız da Kapaklı içindir

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, her ay düzenli olarak yaptıkları değerlendirme toplantıları sonrasında Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM ETTİ

İlçede yapılan asfalt yolların yaya geçişleri ve yol çizgileri çizme işinin devam ettiğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Mayıs ayı içinde Beton ve Asfalt Yol İhalesi kapsamında aşınma asfaltı serme-sıkıştırma işlemleri devam etti. Burcu Sokak, Eda Sokak, Can Sokak, Esen Sokak, Emir Sokak, Çetin Sokak, Çisem Sokak, Çağla Sokak, Yılmaz Sokak, Barış Sokak, Bora Sokak, Arda Sokak, Başak Sokak, Ezgi Sokak, Bilge Sokak, Ceyhun Sokak, Ferah Sokak ve Filiz Sokak’ta aşınma asfaltı serme-sıkıştırma işlemleri tamamlandı” dedi. Mandalı Beton ve Asfalt yol ihalesi kapsamında Mevlana Caddesi, Mehtap Sokak, Aziz Sokak,  Baltacı Sokak, Çakmak Sokak, Büşra Sokak, Kaanbey Sokak, Gelincik Sokak ve Demir Caddesi’nde de binder asfaltı serme-sıkıştırma işlemlerinin tamamlandığını kaydetti.

 

 

İSMET PAŞA PARKI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kapakalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir aylık süre zarfında İsmetpaşa Mahallesi Parkı ihalesi kapsamında çevre duvarı döşeme işini de sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Mandalı, “Çevre ve saha drenaj boruları döşeme işi yapılmaktadır. Tuvaletin ince işleri devam etmektedir. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerine ait Grayder, Lastikli Kepçe, Kamyon gibi iş makinaları asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında yol reglajı yapmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

KONTROL BACALARI YÜKSELTİLİYOR

Kapaklı’da yapılan asfalt yolların alt yapı tesislerinin muayene ve kontrol bacalarının yol kotuna yükseltilmesi işinin de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildiğini belirten İrfan Mandalı, “Erbay Caddesi ve Güven Caddesi kaldırımları bordür ve kilit taşı döşeme işi yapılmaktadır. Güven Caddesi kaldırım işi tamamlanmış olup, Erbay Caddesinde devam etmektedir. Kanalizasyon şebeke hatlarının olmadığı Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi ve buna bağlı sokaklarda kanalizasyon hattı döşeme işi yapılmaktadır” diye konuştu.

HER ŞEY KAPAKLI İÇİN

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına periyodik olarak devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu çalışmalarımız ilçe genelinde devam edecek. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz her şey Kapaklı halkımız içindir. Onlar her şeyin en güzeline en iyisine layıktır. Biz Kapaklı Belediyesi olarak bu bilinçle hareket ediyoruz. Yalnız altyapı ve üstyapı değil, gerçekleştirdiğimiz sosyo-kültürel projelerle de halkımızın daha kaliteli bir şehirde yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çerçevede en iyi en modern projeleri ilçemizde hayata geçirme gayreti içindeyiz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önce de söylediğim gibi, ‘Her şey Kapaklı için’” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ