Veliköy Yerleşkelerinin bina inşaatı tamamlandı

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, Reşat Bahar Başkanlığı'nda Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş'a ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 9.05.2014 15:48:00 0
Veliköy Yerleşkelerinin bina inşaatı tamamlandı

BİN 187 ÖĞRENCİ OKUYOR

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş; yüksekokul bünyesinde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Lojistik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Tekstil Teknolojisi programının yanı sıra yine Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halka İlişkiler ve Tanıtım ile Lojistik Programlarının ikinci öğretim olarak adlandırılan gece programlarının bulunduğunu söyledi. Okulda aktif olarak eğitim gören bin 187 öğrenci olduğunu söyleyen Ercan Buluş, Veliköy’de okula tahsis edilen 130 dönümlük alana kurulan yeni yerleşkelerinde bina inşaatının tamamlandığını, araç-gereç ve tefrişat çalışmalarına başlanacağı haberini verdi. Buluş; “İnşallah gelecek eğitim yılında, yeni yerimizde öğrencilerimize eğitim verme imkânına kavuşuruz” dedi.

 

 

REKTÖR ÇERKEZKÖY’E AYRI BİR ÖNEM VERİYOR

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Osman Şimşek’in Çerkezköy’e ayrı bir önem verdiğini söyleyen Ercan Buluş, Rektör Şimşek’in üniversitenin Çerkezköy’deki etkinlik alanının genişlemesini istediğini söyledi. Hem özel müteşebbislerin, hem de Çerkezköy Halkı’nın yüksekokula her konuda azami destek vermesinden duydukları mutluluğu ifade eden Buluş, Namık Kemal Üniversitesi’nin başta Tıp Fakültesi ve Ziraat Fakültesi olmak üzere diğer bölümlerin etkinlik ve çalışma alanına ilişkin bilgiler verdi.  

 Buluş, ziyaretin ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’a Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun 20. Yıl rozetini taktı.

 

Haber / Gökhan TEKER