NKÜ yut dışına eleman yetiştirir hale geldi

Namık Kemal Üniversitesi Bitki Islahı Topluluğu tarafından Ziraat Konferans Salonunda "Üniversitemizden Tohumculuk Sektörüne" konulu konferans yapıldı.

GÜNDEM 2.05.2014 13:00:00 0
NKÜ yut dışına eleman yetiştirir hale geldi

Seminere konuşmacı olarak LIMAGRAIN Tohum Islah ve Üretim San. Tic.A.Ş.Genel Müdürü Cenk Saraçoğlu, Trakya Tarım ve Veterinerlik Tic. Ltd. Şti. Müdürü İlhami Özcan Aygün ve Sarılar Tohum Ltd. Şti.’den İbrahim Toruk katıldı.

LIMAGRAIN Tohum Islah ve Üretim San. Tic.A. Ş.Genel Müdürü Cenk Saraçoğlu; çalışırken işini hem yapmayı hem de keyif almaya çabalamak gerektiğini ve çevredeki iş fırsatlarını değerlendirmek gerektiğini ve şirket olarak kalifiye elemanlara ihtiyaç duyduklarını belirtti.

YURTDIŞINA ELEMAN YETİŞTİRİR HALE GELDİK

Trakya Tarım ve Veterinerlik Tic.Ltd. Şti. Müdürü İlhami Özcan Aygün NKÜ mezunu olarak okulu her yerde anlattığını ve Üniversitenin Ziraat Bölümü’nün ülkemizde çok önemli bir yerde olduğunu söyledi. NKÜ’nün bu sektörde yurt dışına eleman yetiştirir hale geldiğini söyleyen Özcan; “Hayat Tohumla Başlar’’ konulu sunumunu yaptı.

Ardından Sarılar Tohum Ltd. Şti.’den İbrahim Toruk konuşmasını yaptıktan sonra günün anısına katılımcılara teşekkür plaketi takdim edildi.

Haber/Merve ERDUĞAN