Mandalı: Kapaklı gelişiyor

Atatürk Mahallesi'nde Güray Eczanesi açılış törenine katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türkiye'nin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesinin Kapaklı olduğunu ve bele

GÜNDEM 11.04.2014 21:02:00 0
Mandalı: Kapaklı gelişiyor

Kapaklı Güray Eczanesi dün saat 14.30’da düzenlenen törenle Atatürk Mahallesi Muhtarlığı karşısında hizmete başladı. AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Kapaklı Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi Numara 1’de gerçekleştirilen Güray Eczanesi Açılış Töreni’ne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İş Banbkası Kapaklı Şube Müdürü Gözde Bozkurt ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçenin hızla gelişip büyüdüğüne dikkat çekerek Atatürk Mahallesi’nin de bu gelişimden nasibini aldığını ifade etti.  

MEYDAN PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Atatürk Mahallesi’nin yıllar önce çamur deryasında uçurum kenarında bir yer görünümünde olduğunu ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Yoğun bir yağış olduğunda Atatürk Mahallesi’nde sel oluyordu. Biz belediye olarak dereleri ıslah ettik. Yolları asfalt ve betonla yeniledik. Atatürk Mahallesi’ni adeta yeniden yarattık. Önümüzdeki süreçte burada 60 dekar alanda meydan projesini hayata geçireceğiz. Üstü park alanı olacak. Altında ise 3-4 katlı otopark olacak. Kapaklı gelişiyor. Genç kardeşim de bu işletme ile bu gelişime ufak da olsa katkı sağlıyor” dedi.

KAYMAKAMLIK BİNASI TAMAMLANMAK ÜZERE

Kapaklı’nın Türkiye’nin nüfus artış hızı en yüksek olan ilçesi olduğunu ifade eden Başkan Mandalı, “Metin Müzik karşısındaki binanın yapımı tamamlanmak üzere. Birkaç ay sonra Kaymakamlık ve devlet erkanı burada hizmet vermeye başlayacak. Hızla gelişen ve büyüyen Kapaklı’mızda dükkan açan birinin iflas etmesine imkan yok” diye konuştu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Mandalı, işletmenin hayırlı hizmetler vermesini temenni etti.

Haber / Menşure KARDEŞ