Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çerkezköy Emniyet Teşkilatı’nı makamında ağırladı.
BAŞARILAR DİLEDİ
Kaymakamlık makamında gerçekleşen görüşmede konuşan Kaymakam Metin Kubilay, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan, insanımızın mutluluğunu ve huzurunu temel hedef kabul eden, bu amaçla 24 saat esasına dayalı fedakarca hizmet sunan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyor görevleri başındaki fedakar polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

TEBRİK ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “Güvenlik ve huzur toplumun en temel ihtiyaçlarındandır. Polisimiz, gelişen ve değişen suç ve suçlu yöntemleriyle mücadele edebilmek için kendini geliştirirken aynı zamanda suç ile en iyi şekilde mücadele edebilmek için halk ile beraber olmalıdır. Bu anlayışla daima güler yüzlü, ağırbaşlı, hoş görülü ve sabırlı olmayı kendine ilke edinen Polis Teşkilatı’nın değerli mensuplarını canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.
Haber / Emine LALE