Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Seçimlere 2 gün kala çalışmalarını hızlandıran Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, dün düzenlediği mitingde Kızılpınar halkına seslendi.
30 MART’TA NAL TOPLAYACAKLAR
BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımı ile başlayan mitingde konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, şimdiye kadar kendilerine yönelik çeşitli karalama kampanyaları yürütüldüğünü dile getirdi. Demircan “Her türlü karalamayı yaptılar. Faruk Korkmaz AK Parti’ye geçecek dediler. 600 trilyon da verseniz burada satılık adam yok. Birileri burada kepçe ile su borusunu patlattı. Halkı 3 gün susuz bıraktılar. Bunu yapanların Allah belasını versin. Bunu yapanlar adam değildir. Faruk Korkmaz AK Parti’ye geçti diye çeşitli broşürler dağıtılıyor. Onlar dağıttı, biz topladık. 30 Mart’ta onlar nal toplayacak, biz sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı.

YOLLARIN HALİNE BEN DE ÜZÜLÜYORUM
10 yıldır Kızılpınar’ın hizmetçisi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Faruk Korkmaz ise “Kızılpınar benim evim. Verdiğim tüm sözleri yerine getirdim. Ben bunları yaparken Çerkezköy Belediye Başkanı İstasyon Mahallesi’ne hayvan barınağı yaptı. Başkan, ‘Okul senin ne işine’ diyor. Adamda acıma hissi yok, merhamet yok. Benim yavrularımın ayağı çamurdaymış sen ne anlarsın” dedi. Yollar konusunda çok eleştirildiğini söyleyen Korkmaz, “Yolların haline ben de üzülüyorum. Bunlar Büyükşehir Yasası ile 2 yıldır bizim elimizi kolumuzu bağladılar. Bize iş yaptırmadılar. Sonra da eleştiriyorlar” dedi. Korkmaz, “Remzi Garip düne kadar Ali Ertem’i ‘Çamurun üzerine asfalt seriyorsun, yetimin hakkını yeme’ diye eleştiriyordu. Şimdi ikisi kardeş oldu. Kimbilir birbirlerine ne vaadettiler. Kızılpınar’ın önünü kesmeyelim. 30 Mart’ta belediyeyi aldığımızda Nisan’da asfalt araçları burada olacak” açıklamalarında bulundu.
VAHAP AKAY’I İRFAN MANDALI YÖNETECEK
Ali Ertem’in Kızılpınar ve Bağlık Mahallesi sakinlerini iskan vermemekle tehdit ettiğini iddia eden Faruk Korkmaz, “Sen dayı mısın? Bu milletten ne istiyorsun? Çerkezköy’ü Silivri’deki yazlığından yönetiyorsun. CHP’nin adayı Vahap Akay Çorlu’da oturuyor. Ben onun için ‘yönetmeyecek yönetilecek’ demiştim. Vahap Akay’ı İrfan Mandalı yönetecek. Hepsi bir tarafa çekecek. MHP’nin adayı da çok genç ve tecrübesiz” dedi. Ali Ertem’in konuşmalarında AK Parti’ye ve Başbakana oy istediğine dikkat çeken Korkmaz, “Yaptıklarını ve yapacaklarını anlat. Başbakanın arkasına sığınma. Çerkezköy’ü başbakan mı yönetecek. Yandaşlarının cebini doldurdun. Ömer Kılınç da bizi eleştiriyor. Ben terbiyeyi senden mi öğreneceğim. Kızılpınar halkı benim terbiyemi iyi bilir” ifadelerini kullandı.

İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR
Seçilmesi halinde resmi kurumları, bankaları, emniyeti Kızılpınar’a seferber edeceğini kaydeden Faruk Korkmaz, “Kızılpınar, Trakya’nın parlayan yıldızı olacak. Başkanlığım döneminde Kızılpınar’da 4 cami ve 3 okul yaptık. Veliköy’de bir ilköğretim okulunu 9 yılda yaptılar. Çerkezköy’de onu da yapamadılar. Bunlar her şeyi oy için yapıyor, insan için yapmıyorlar. Sizin tırnağınıza diken batsa benim ciğerime hançer saplanır. Benim Bulgaristan’da fabrikam, İstanbul’da inşaatlarım, Kızılpınar’da arsalarım olduğunu söylüyorlar. Bunu ispatlamayan şerefsizdir. Eğer bunu ispatlarlarsa beni belediye meydanında asın.
YOLUNU BULAMAZSIN
 Korkmaz daha sonra Çerkezköy Kapalı Pazar yeri önünde düzenlenen mitingde Çerkezköylülere seslendi. Çerkezköy’de BSH kavşağının arka tarafında benzinlik yapıldığını belirten Korkmaz, “Mal sahibi şimdi beddua ediyor. Ali Ertem o günlerde yeşil alan yerini beş para etmiyor diyerek cüzi bir rakam ile mal sahibinden almıştır. Daha sonra ise meclise getirip benzinlik yeri yapıyorlar. Bu benzinlik yerine Ali Ertem de ortaktır” dedi. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel’e de göndermelerde bulunan Korkmaz, “Çerkezköy Belediye Başkan adaylığına soyunmuşsun. Bu iş sana göre değil. Çerkezköy’ü yönetmek yiğitlik ve tecrübe ister. Seni İstasyon Mahallesi’nde bıraksalar, yolunu kaybedip belediye meydanını bulamazsın” diye konuştu. 
Haber / Ahmet KILAVUZ