Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem önceki akşam Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlenen kahvehane toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
AK PARTİ’Yİ ZAYIFLATMAK İSTİYORLAR
Fevzipaşa Mahallesi Naim Süleymanoğlu Sokak’ta bulunan Öz Karadenizliler kırathanesinde vatandaşlara seslenen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, seçimlere üç gün kaldığını belirterek, “Seçimler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi yerel seçimden çıkmıştır. Bu seçimler Türkiye seçimi haline gelmiştir. Bu seçimlerde ülkenin var olup olmama mücadelesi verilecek. Bütün herkesin bu hassasiyeti göz önünde bulundurarak vicdan muhasebesi yapmasını istiyorum. Bu seçimlerde ya dimdik ayakta duracağız ya da birilerinin uşağı haline geleceğiz” dedi. Türkiye’nin AK Parti ile birlikte 12 yıl boyunca kat ve kat yükseklere çıktığını kaydeden Ertem, “Diğer partiler montaj ve kasetlerle bel altından vuruyorlar. AK Parti’yi aşağıya itip zayıflatmak istiyorlar. Bu seçimlerde AK Parti’nin oylarını aşağıya çekmeye çalışanlara, saldıranlara sandıkta cevap vereceğiz. Türkiye 12 yıl öncesi gibi mason zihniyet istemiyor. Finans sektörleri, medya patronları ve cemaatin Türkiye’yi nereye getirdiğini görüyoruz. Dış güçler bu gelişme ile Türkiye’yle at koşturamayacaklardı. Bunların bu coğrafyada istedikleri gibi söz sahibi olmalarına AK Parti karşı çıkmıştır. İçimizdeki hainler ise onlara uyup menfaatlere peşkeş çekiyorlar. Ülkemizin gezi parkı olaylarındaki ekonomik kaybı 200 milyon dolardır. Faizler yüzde 4’e düşmüşken bu olaylarla yüzde 15’e çıktı. Bunlar amaç olarak 30 Mart’ta zayıf bir Türkiye istiyorlar. Bizler de AK Parti’nin oylarının gerilemesine engel olacağız” dedi.
 

 
VATANDAŞIMIZ MONTAJLARI YEMEZ
Çerkezköy’de üçüncü kez aday olduğunu ifade eden Ertem, “Çerkezköy’e 10 yıl boyunca yaptığımız hizmetleri insanlarımız biliyor. 10 yıl önceki Fevzipaşa Mahallesi’nin fotoğrafını gözünüzün önüne getiriniz. Siyah beyaz görüntü renkliye dönüştü. Çerkezköy’de temel belediyecilik sorunumuz kalmadı. Bu mahallede on yıl önce çamur içinde geziyorduk. Çocuklarımız okullara poşetlerle gidiyordu. O zamanlar bir metre asfalt yoktu. Şimdi ise asfalt olmayan sokak yok. Çerkezköy’de kaliteli su da içiyoruz. Bu mahallemize yapılan binaları görüyorsunuz. 2004 yılında göreve geldiğimizde yapılaşmayı düzenleyip kat artırımı yaptık” dedi. Ertem, “Sol zihniyet, yapılan hizmetleri görmez. Görmedikleri gibi yapılan hizmetlere de engel olmaya çalışır. Vatandaşlarımız son dönemlerde çıkan montajları yemez. Sevdiği ve aşık olduğu lideri satmaz. Kaset ve montajlar eski Başbakan'larda vardı. Biz Çerkezköy’de dimdik ayaktayız. Alnımız ak bir şekilde dolanıyoruz. Eksikliğimiz var ama biz sonuna kadar hizmet ettik. Fevzipaşa Mahallesi Çerkezköy’ün en önemli mahallesi oldu. Bu mahallemize seçildiğimiz takdirde hizmetler yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

 
KAYBEDERSEK YETİM KALIRIZ
Seçimde hiçbir tereddüt içinde olmadıklarını kaydeden Ertem, “Bizim için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi önemlidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini kazanamaz isek yetim kalırız. AK Parti bayrağını Büyükşehir’de de dalgalandırmamız gerekiyor. Bütün çabamız da budur. 30 Mart yerel seçimleri Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi İskiklal mücadelesidir. Devlet yatırımlarını Çerkezköy’e gelmesini sağlayacak AK Partidir. Cumhuriyet Halk Partisi belediyeyi aldığı zamanda kimse içeri giremez. Çerkezköy’ün nüfusu on yılda 2.5 kat artmıştır. Ben belediye başkanı olduğumda nüfus 90 bini aştı. Görev dönemimde 2.5 belediyeye hizmet ettim. Çerkezköy’de yaptığımız hizmetlerden vatandaşımızdan bir kuruş talep etmedik. Bütün her yerde katılım payı alınıyor. Gelirlerimiz arasında su var. Ama suyu 1.90 TL’den veriyoruz. Çorlu’da 2.75, Kapaklı’da 2.5, Silivri’de ise 3.5 liradır. Kısaca en ucuz suyu biz veriyoruz” dedi.
Haber / Ahmet KILAVUZ