Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ekrem Dinç, önceki gün Kapalı Pazar Yeri önündeki alanda düzenlenen mitingde halka seslendi.
KİMSE KENDİNİ DIŞARDA GÖRMESİN
30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’yle, milletin teveccühünü kazanıp yerel yönetimler için sorumluluk üstlendiğini belirten Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ekrem Dinç, “Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içinde Çerkezköy’ümüzün her mahallesinde yaşayan herkese içtenlikle sesleniyorum. Gelin ilçeyi beraber yönetelim. Yapacak çok iş var. Hiç kimse kendini dışarda görmesin. Şu andan itibaren “ben” kavramını reddediyor, “biz” kavramında buluşalım diyorum” ifadelerini kullandı.
 

 
BUNLARIN HİZMET ANLAYIŞI BU KADAR
Siyasetin bir guruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmak anlamına geldiğini kaydeden Ekrem Dinç, “Siyasi parti şemsiyesi altındaki adaylar 20 günde çarşaf çarşaf projeler üretmişler. Bir ay öncesine kadar aday adayı olanlar bu kadar projeyi ne çabuk hazırladılar. Ben bunlara fotokopi diyorum. Bunlarla insanları kandıracaklarını zannediyorlar. Kusura bakmayın artık insanlarımız bu boş vaatlerinizi dinlemiyor, inanmıyor ve kaale bile almıyorlar. 10 yıldır Kızılpınar’ı, Çerkezköy’ü siz yönetmiyor muydunuz? Kızılpınar’da, Çerkezköy’de de yapılan hizmetler ortada. Birisi asfalt üstüne asfalt dökmeyi hizmet zannediyor. Ötekisi de ‘ben kültür merkezi yaptım’ diye meydanlarda bas bas bağırıyor. Bunların hizmet anlayışı bu kadar” dedi.
HESAP SORACAĞIZ
AK Parti ve Çerkezköy Belediye Başkan Adayları’nın 5 yıl boyunca aynı partide beraber hareket ettiklerini söyleyen Dinç, “Şimdi meydanlarda birbirlerinin kirli çıkar oyunlarını anlatıyorlar. Tabiki onlar birbirlerini iyi bildikleri için kirli çamaşırlarını meydanlarda anlatacaklar. Biz de Çerkezköylü’ler olarak bunlardan hesap soracağız” dedi. Siyasi parti adaylarının yaptıkları listelerin çok düşündürücü ve bir okadar da şaibeli olduğunu iddia eden Ekrem Dinç, “Onları Çerkezköy halkına havale ediyorum. Halkımız bu listelere baksın. 20 gün önce ben partim için ölürüm diyip, yer bulmayınca diğer bir partiye geçip ‘ben kendimi şu partinin denizine attıyorum’ diyenlerden nasıl hizmet beklenebilirki?” diye sordu.
ARTIK YETER
“Artık yeter” diyerek konuşmasını sürdüren Ekrem Dinç, “Bunları sandığa gömelim. Çerkezköy sadece 20 ilden ibaret değil. Çerkezköy 81 ilden göç almış küçük Türkiye’dir” dedi. Diğer Belediye Başkan Adaylarının genel başkanların adayları olduğunu söyleyen Dinç, “Artık siyasetin kutuplaşmalarla ve oyunlarla yürütülemeyeceğini görmemiz gerekiyor. Gün birlik beraberlik kardeşlik ve huzur günüdür. Seçimlerin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber / Menşure KARDEŞ