Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay Bağlık Mahallesi’nde davul zurna ile karşılandı.
SIKILMADAN OY İSTİYOR
Tüm mahallelerin eksikliklerini tesbit ettiklerini ve halkın beklentilerinin neler olduğunu çok iyi öğrendiklerini söyleyen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “İlçenin en çok sıkıntılı mahallelerinden biri olan Bağlık Mahallesi’ne belediyenin gerekli hizmeti yapmadığını ve bu mahalle sakinlerinin beklentilerine cevap vermediğini gördük. 10 yıldır belediyeyi yöneten iktidar mensubu Belediye Başkanı Bağlık halkına sahip çıkmadı. Beklentilerine cevap veremedi. Şimdi gelip sizlerden sıkılmadan oy istiyor. Bu Mahallemiz sel riski taşıyan bir mahallemiz. Bu Mahallemizde meydana gelen sellerde 400 aile mağdur oldu. Ama bu mağdur insanlarımıza gerekli yardım yapılmadığı gibi sahip bile çıkılmadı. Şimdi buraya ne yüzle gelerek oy istiyorlar. 30 Mart’ta sizlerin desteği ile göreve geldiğimizde mahallemizin alt yapısını yeniden yapacağız. Mahallemizde oluşturacağımız yaşam alanlarıyla insanlarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Onlar şimdi seçim geldiği için yıllarca çamur olan yollarınızı altyapısı yapılmadan göstermelik asfaltla kaplayarak göz boyama yoluna gitti. Bağlık Mahallesi’nde bu oyuna gelecek bir kişiyi göremiyorum. Onlara en güzel cevabı 30 Mart’ta vereceğinize inanıyorum” dedi.
 

 
SİZİ ÜÇ GÜN SUSUZ BIRAKTILAR
Bağlık Mahallesi sakinlerinin Ramazan Bayramı’nda da üç gün susuz kaldığını söyleyen Vahap Akay, “Mahallenin sel sularına teslim oduğu yetmiyormuş gibi bu konuda alt yapıyı bile iyileştirmekten aciz bir belediyenin sizleri Ramazan Ayı’nda üç gün susuz bırakması doğru mu? Bu konuda şikayetlerinizi bile dikkate almayanlar sizden nasıl oy isteme cesareti gösteriyor. Her zaman iktidarın belediyesiyiz en iyi hizmeti biz yapıyoruz ve yapacağız söylemleriyle sizlerle alay ettiklerini görüyorsunuz. Vatandaşı kendi kaderine terk edenlere 30 Mart’a siz gereken cevabı vereceksiniz” dedi.
 

 
BAĞLIK MAHALLESİNDE BULUNAN 130 DÖNÜMLÜK YEŞİL ALANI YAŞAM MERKEZİ YAPACAĞIZ
Vahap Akay, Bağlık Mahallesi’de bulunan belediyeye ait 130 dönümlük yeşil alanı yaşam alanı yapacaklarını belirterek, “Biz Çerkezköy’ün tüm mahallelerini yaşam alanlarıyla donatacağız. Biz hayalci değiliz. Gerçek projelerle sizlere hizmet etmek için yola çıktık ve yapacağımız insan odaklı projelerimizin hepsi sosyal belediyeciliğin sizlerin beklentilerine cevap verecek şekilde olduğunu göreceksiniz. Yaşam alanlarımız içinde gençlerin ve yaşlılarımızın spor yapacakları alanlar ile mesire alanları da olacak. Kültürel projeler olacak. Bu Mahalle hayal edemediğiniz şekilde canlanacak. Türkiye’nin en büyük sanayi kenti olan Çerkezköy 10 yıllık iktidar partili belediye tarafından beklenen noktaya gelmedi. Onlara git deme zamanı geldi. Mahallanize yapılan köprünün durumu malum. Kışın kar yağdığında buzlanması nedeniyle hastalarınızı bile hastaneye götüremiyorsunuz. Mahallede yangın çıksa itfaiye bile giremiyor. Bu sıkıntılarınızın hepsi 30 Mart’tan sonra bitecek. Köprünün yerine yeni köprü yapacağız” dedi.
Haber / Seyit SÜREN