Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Programın açılış konuşmasını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman gerçekleştirdi. Ömer Karadeniz’in tüm Kapaklı’ya kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğini söyleyen Ali Osman Orhan, “Onun arkasında AK Parti Kapaklı Teşkilatı var. Biz adayımıza sonuna kadar güveniyoruz. AK Parti’yi iktidara getireceğiz. Kapaklı’yı AK belediyeye teslim edeceğiz. Kapaklı’ya değişim iyi gelecek. Kapaklı’da korku imparatorluğuna son vereceğiz” açıklamalarında bulundu. Orhan’ın konuşmasının ardından AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları vatandaşlara tanıtıldı.
MENDERES’İ ASTILAR, ÖZAL’I ZEHİRLEDİLER
Ali Osman Orhan’ın ardından konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adaylarından İrfan Demir, 30 Mart yerel seçimlerinin milli irade için oldukça önem taşıdığına dikkat çekerek, “Bu ülkede Adnan Menderes’i astılar. Turgut Özal’ı zehirlediler. Fakat bu millet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kimseye kurban etmeyecektir” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşmalarında kendisinden imam diye bahsettiğini söyleyen Demir, “Diyorki ‘İmam beni sırtımdan hançerledi gitti’. Ben seni sırtından hançerleseydim bu millet bana hala İrfan Hoca diye hitap etmezdi. Fakat bu millet beni eleştiren Mandalı için çok farklı sıfatlar kullanıyor” dedi.   
 

 
TENCERE YUVARLANDI KAPAĞINI BULDU
İrfan Mandalı’nın bir süre önce DSP Genel Başkanı Masum Türker’i Kapaklı’ya getirdiğini ve bir sürü sözler verdiğini anımsatan İrfan Demir, “Sonradan da ani bir kararla CHP’ye geçtin. Tencere yuvarlandı kapağını buldu. Asıl sen insanları sırtından hançerledin. Sen DSP’yi bıraktın. Aylarca AK Parti’nin kapısında yalvardın. Gitmediğin kapı kalmadı. Sonunda kendini Başbakanımızın önüne attın. Beni almıyorlar dedin. Senin gibi birinin AK Parti’de ne işi var” diye konuştu.
BÜTÜN KAPAKLI’YI KUCAKLAYACAĞIZ
Kapaklı’yı AK iktidarla tanıştıracaklarını belirterek konuşmasına başlayan Ömer Karadeniz ise “Kimse bize kalıp biçmeye kalkmasın. Biz hiçbir zaman bir zümrenin ya da dar bir bölgenin temsilcisi olmadık. Bütün Kapaklı’yı kucaklayacak bir kadro oluşturacağız. Hiç kimse endişe etmesin. Biz Kapaklı’yı seviyoruz. Kapaklı, bizimle birlikte iktidarın bütün nimetlerinden faydalanacaktır. Kapaklı bizimle birlikte ihya olacaktır” diye konuştu.
 

 
ABBAS YOLCU
Kapaklı’da altyapı ve üstyapı hizmetleriyle birlikte sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkaracaklarını ifade eden Ömer Karadeniz, “Mevcut yönetim geçtiğimiz günlerde bir 11 milyon TL’lik bir asfalt ihalesi gerçekleştirdi. İhaledeki kırım oranı ise yüzde 0,5 bile değildi. Aynı şekilde AK Partili Çerkezköy Belediyesi de bir asfalt ihalesi yaptı. Orada ise yüzde 28 oranında bir kırım gerçekleşti. Şayet Kapaklı’da da bu oranda bir kırım gerçekleşmiş olsaydı yaklaşık 3 milyon TL Kapaklı Belediyesi’nin kasasında kalacaktı. Bu para kasada yok, benim cebimde değil, sizin cebinizde de değil. Peki bu para kimin cebinde” diye sordu. Ömer Karadeniz’in konuşması sırasında vatandaşlar ‘Abbas yolcu’ diye slogan attı. 
Haber / Ahmet KARDEŞ