Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay Fevzipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslendi.
ÇERKEZKÖY TAMAMDIR
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay önceki akşam Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Fevzipaşa Camii’nin arka tarafında bulunan alanda gerçekleştirilen programda ilk olarak CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı.  30 Mart yerel seçimlerine saatler kaldığını ifade eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, “30 Mart yerel seçimlerine aylar, günler değil 120 saat kaldı. Bu seçimlere bayanlar damga vuracaktır. Ziyaretlerimizde bayanlarımızın ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. 30 Mart yerel seçimlerinin çalışmasını 11 Şubat’ta Çerkezköy’de başlatmıştım. Bugünki kalabalığı gördükten sonra huzur içinde Tekirdağ’a döneceğim. Çerkezköy tamamdır” dedi.
ÇERKEZKÖY’E ŞEHİR STADYUMU KAZANDIRACAĞIZ
Seçimlerden sonra Tekirdağ’ın Büyükşehir olacağını kaydeden Albayrak, “Hedeflerimizi büyük Tekirdağ’ın üzerine kurduk. Çerkezköy de yapılan hizmetlerden payını alacaktır. Çerkezköy’e Kültür Parkı yapacağız. AK Parti döneminde yapılmayan su tesisatlarını yenileyeceğiz. Çerkezköy’e şehir stadyumu kazandıracağız. Ayrıca ilçemize 4 yıllık üniversite de kazandırmak istiyoruz. Bütün hizmetlerimiz insan odaklı olacaktır. Tekirdağ beş ana sektörde ilk beşe girecektir.  Beş yılın sonunda sanayi, lojistik, turizm, üniversite, tarım ve hayvancılık ile yaşanabilir güçlü bir Tekirdağ oluşturacağız” diye konuştu.
TÜRKİYE’NİN ÇİMENTOSU CHP’DİR
Tekirdağ’ı önümüzdeki dönem Avrupa’nın arka kapısı değil, açılım bahçesi haline getireceklerini söyleyen Albayrak, “600 trilyon bütçesi ile 875 bin nüfusa hitap edecek olan Tekirdağ’ın kabuğunu değiştirip Avrupa kenti yapacağız. CHP olarak 73 projemiz var. AK Parti iktidarı Tekirdağ’ı ihmal etmiştir. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ‘artık değişim zamanı’ demektedir. Doğru diyor. Çerkezköy’de AK Parti’nin değişim zamanı gelmiştir. CHP ile aydınlık günler geliyor. Hedefimiz Tekirdağ’ın 11 ilçesini alıp, 2015 yılında da CHP’yi iktidar yapmaktır. Ülke olarak 17 Aralık olaylarını ve gezi park olaylarını hak etmiyoruz. Türkiye’nin tedaviye ihtiyacı vardır. Türkiye’nin çimentosu CHP’dir” dedi.
 

 
KAZANAN HALKIMIZ OLACAK
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın başarılı olacağını kaydeden Albayrak, “Her türlü konuda kendisine kefilim. 9 Şubat tarihinden itibaren ilçe ziyaretlerimde 8 bin 500 kilometre yol yaptım. Halktan gördüğüm ilgi CHP’nin 30 Mart akşamı büyük başarılar elde edeceğini gösteriyor. Bu kıvılcımları vatandaşlarımızdan alıyorum. 30 Mart tarihinde kazanan Tekirdağ, ilçelerimiz ve halkımız olacaktır” dedi. 8 aydır vatandaşlarla iç içe olduklarını söyleyen Vahap Akay ise “Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan sel felaketini en çok yaşayan Fevzipaşa Mahallemiz oldu. Yağmur koruluğu olmayan mahallede mevcut belediye seçim öncesi yolları asfaltlıyor. Altyapı hizmetleri yok. Çerkezköy’ün içme suyu problemi var. İçme suyu şebekesinin ne halde olduğunu kimse bilmiyor. Çerkezköy’ün en temel sorunu sudur. Çerkezköy üç gün susuz kaldı. Halen de su kesintileri devam ediyor. Çerkezköy susuz kalınca ilçe belediyesi Kapaklı tanker tanker su getirirken siz neredeydiniz? Çerkezköy’deki sel felaketinde 250 haneden bin 500 vatandaşımız evini terk etti. Biz halkımız için elimizden geleni yapacağız” dedi.
HİZMETLERİNİ ANLATTI
Çerkezköy’e güzel hizmetler kazandıracaklarını kaydeden Akay, “Çoluk çocuğumuzun gideceği yer yok. Çerkezköy’ün mevcut otogarının bulunduğu alana kültür parkı yapacağız. Çerkezköy Belediye Başkanı yaptığı açıklamalarda Başbakanın yaptığı hizmetleri anlatıyor. 10 yıllık başkanlık döneminde ne yaptığını ortaya koysun. Çerkezköy sosyal çöküntü içindedir. Seçim öncesi ayda yılda bir konser gördük. Çerkezköy’ü sanat ve kültürel etkinlikler ile buluşturup sokağa çıkartacağız. Çerkezköy’ün yüzde 50’si genç nüfustur. Çerkezköy’e spor kompleksleri kazandıracağız. 2003 yılında İstasyon Mahallesi’nde yapılan spor salonuna Çerkezköy Belediyesi on yıldır bir çivi bile çakmamıştır. Amatör spor kulüplerine de sonuna kadar destek olacağız. Ali Ertem Çerkezköyspor’u küme düşürdü, üstüne seçim öncesi takıma destekte bulunmaya çalışıyor. Her mahallede kadınlarımıza ve çocuklarımıza ayrı ayrı projelerimiz var” dedi.
HERKESE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ
Çerkezköy’de aş evi projelerinin bulunduğunu kaydeden Akay, “Günde bin ihtiyaç sahibine derman olacağız. Çerkezköy Belediyesi’nde güven eksikliği var. Başkanın vatandaş ile sorunları var. Kısacası başkan ile vatandaş arasında bir duvar var. Kendisi o koltuğun sahibi olduğunu sayıyor. O koltuğun sahibi sizlersiniz. 30 Mart’ta o koltuğun sahibi hep birlikte biz olacağız. Kendisini Kaf Dağı’nın zirvesine koyan birisi ile karşı karşıyayız. Bu adama Çerkezköy halkı gerekli cevabı verecektir. Bizler birilerinin belediyesi değil, halkın belediyesi olacağız. Çerkezköy’ü biz büyüteceğiz ve herkese eşit mesafede olacağız. 10 yıldır Çerkezköy’ü yöneten iktidar partili belediye başkanı halkın beklentileri doğrultusunda değil kendi yandaşları doğrultusunda birçok yanlış iş yaptı. Bunların hesabını onlardan soracağız. Yanlış yapılan tüm işlerin faturasını ödeyecekler” diye konuştu.
Haber / Gökhan YILMAZ