Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

MHP Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel seçim çalışmaları kapsamında dört ana cadde esnafını ziyaret ederek seçimler için destek istedi.
GÜNDELİKÇİ İŞÇİLERİNDE SORUNLARINA ÇARE OLACAĞIZ
Barbaros Caddesi’nde gündelik iş arayan işçiler bir araya gelen MHP’li Adaylar, gündelikçi işçilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve göreve geldiklerinde bilimsel olarak tüm sorunları gidereceklerini belirtti. Gündelikçi işçilerin diploması olmadığı için sürekli iş bulamadıklarını söyleyen MHP’li adaylar, göreve geldiklerinde gündelikçi olarak çalışan işçilerin de sorunlarının ortadan kalkacağını ve her birinin devamlı işi olacağını ifade etti.
KOÇAK’I DA ZİYARET ETTİLER
Porf. Dr. Nail Yılmaz ve Koray Önsel, daha sonra Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni de ziyaret etti. Başkan Murat Koçak ile bir araya gelen Yılmaz ve Önsel, Başkan Koçak’a projelerini anlattılar ve destek beklediklerini ifade ettiler. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ve partililere sendika faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Koçak, sendika üyeleri işin MESS ile sürdürdükleri ortak eğitim seminerleri verdiklerini ve üye çocukları içinde İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile açtıkları Türkçe, Matematik ve İngilizce kursları verdiklerini, bu kurslara da toplam 350 çocuğun devam ettiğini söyledi.
Haber / Seyit SÜREN