Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

Ziyarette Vahap Akay’a CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekil Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Belediye Mecslis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili eşlik etti.
312 SAAT SONRA BAŞKANIM
Ziyaretler kapsamında ilçenin tanınan simalarından İbrahim Çekçi’nin Kırathanesi’ne geçen CHP heyeti burada İbrahim Çekçi ve kalabalık bir vatandaş grubu tarafından alkışlarla karşılandı. Burada yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerin bu dönem hem ülkeye hem de bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Kadir Albayrak, “Bildiğiniz gibi Çerkezköy 2, Çorlu 2 ilçe oldu. Büyükşehir 11 ilçenin ortak ismi oldu. Büyükşehirin bütçesi Çerkezköy ve Çorlu’nun bütçesinin 6 katı daha fazla olacak. Tekirdağ’ımızın il merkezi, ilçe, belde ve köyleriyle toplam 357 mahallesi bulunuyor. Büyükşehir olarak tüm bu mahallelerimizde yaşayan insanlarımıza en iyi hizmeti vermek için varız. İktidar patisine bu seçimde dersini verin. Ben ve diğer aday arkadaşlarım bir defalık değil efsane başkan olmak için varız. 11 İlçe belediye başkanımızın kaptanı olarak tüm ilçelerimizin her alanda daha iyi hizmet alması için gerekli desteği vereceğim. 312 saat sonra Allah nasip ederse Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım. O zaman herkesin yüzü gülecek. Halkımız hizmet nasıl yapılıyormuş görecek” dedi.
ÇERKEZKÖY’Ü YEŞİLLE BULUŞTURACAĞIZ
CHP Çerkezköy ilçe Başkanı Vahap Akay ise 10 yıldır Çerkezköy’ü yöneten AK Partili Belediye Başkanı’nın Çerkezköy’ün beklentilerine cevap verecek hizmetler yapamadığını belirtti. Akay, “Biz Çerkezköy’ün kaybolan yılları için göreve talip olduk. Çerkezköy’ü karanlıktan ve çamurdan kurtaracağız. Çerkezköy’ün yaşadığı kısır döngüden kurtarmaya talibiz. Mevcut yönetim yolları yap boz tahtasına çevrildi. Bu belediyecilik midir? 2 başkan bu gün yine aday oldu. Yaptıkları ortadadır. Değerlendirmesini sizler yapın. Çerkezköy artık kabuğunu kırmak istiyor. Çerkezköy’ün geleceğine sahip çıkalım. Çerkezköy’ün içinde bulunduğu sıkıntıları gidereceğiz. Bir beton yığını haline gelen Çerkezköy’ü yeşille buluşturacağız, nefes aldıracağız. Bizim projelerimiz hayal değil hepsi gerçek projelerdir. Siz değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.
12 YILDIR ÜLKE TAHRİBATA UĞRADI
12 yıldır Türkiye’yi yöneten AK Parti’nin ülkeyi geliştirdiğini ancak Tanzanya’nın bile gelişmiklikte gerisinde kaldığını söyleyen CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, “Seçimlere 14 gün kaldı. Vereceğiniz oylar Türkiye’nin geleceğini belirleyecek. AK Parti hükümeti Türkiyeyi geliştirdiğini söylüyor. Bu gün geliştirdik dedikleri ülkemiz, ekonomik yönden Tanzanya’nın bile gerisinde kaldı. 2002’de 1,5 TL olan benzin bu gün 5 TL’yi geçti. Tüpgaz 90 TL oldu. Asgari ücret günün koşullarına göre bir artış mı gösterdi? Bu gün 5 çiftçiden üçünün borcu var. Çalışma Bakanı asgari üçret alanların gül gibi geçindiğini söylüyor. O Bakanın çocuğu, 800 bin avro aldığını ve nasıl geçineceği endişesi içinde olduğunu söylüyor” ifadelerini kullandı.
DAHA İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, beş yılda bir yapılan yerel seçimleri halkın iyi değerlendirmesi gerektiğini belirterek, “Bu şans 5 yılda bir önünüze geliyor. Bildiğiniz gibi Çerkezköy Belediyesi bir saat kulesi etfafını yapmak için aylarca uğraştı. Niyet hizmet değil. Niyetleri cepleri dolsun. Bu seçimde 3 önemli seçim gerçekleştireceksiniz. Büyükşehir Belediye Başkanı’nı, İlçe Belediye Başkanı’nı ve Belediye Meclisi Üyelerini seçeceksiniz. Vicadanınız rahat değilse, gerçekten size kim gerçek hizmet verecekse oyunuzu ona verin. Hepimizin insanca yaşamaya hakkı var. Beklentilerimizin giderilmesi gerekiyor. Adaylarımız pırıl pırıl hiç birinin geçmişinde şaibe yok. Sizlerden onlara bu seçimlerde bir şans vermenizi istiyorum. Artık Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm ilçelerimiz değişim istiyor. İnşallah bizleri önce bu yerel seçimde ondan sonra da önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde iktidar yaparsınız. Daha iyi günler bizi bekliyor” diye konuştu.
Heber / Seyit SÜREN