Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

Önceki gün saat 18.00’da Radyo Haber ve T Haber TV’nin ortak yayınladığı Gündem Özel programında Gazeteci Şaban Kardeş ile canlı yayında bir araya gelen Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ekrem Dinç, “Genel Başkanların değil halkın adayı sloganı ile yola çıktım” dedi.
VATANDAŞLARIMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN
Günümüzde çoğu siyasetçinin, partisiyle menfaatleri çakışınca soluğu başka bir siyasi partide aldığını söyleyen Dinç, “Biz siyasi partilere mesafeli kalarak Çerkezköylü vatandaşlarımızın sesi olmak için Bağımsız aday olmaya karar verdik. Bu halk kime ne zaman ne yapacağını bilir. İnşallah Çerkezköy ve vatandaşlarımız için hayırlısı olur. Diğer belediye başkan adayları ben kazanırım demektedir. Ben ise İnşallah halk kazanır diyorum” diye konuştu.
“TÜRKİYE BİR ASYA ÜLKESİ DEĞİLDİR”
Çerkezköy’de halkın iradesini ortaya koyacağını bildiği için bağımsız yoluna devam ettiğini kaydeden Dinç, “Çerkezköy’de üç aydır meclis üyeliği sevdalılığı artmıştır. Bunun için siyasi partilere para teklif edenler de olmuştur.  Peki bunun amacı ne olabilir? Halka hizmet mi? Buna kim inanır. ‘Benim kafamı kesseler partimden ayrılmam diyenler sözlerini yiyerek partilerinden ayrılıyor. Benim Faruk Korkmaz’ın önünü kesmek için aday çıkarıldığım söyleniyor. İlk yola çıktığımızda bizi kimse ciddiye almadı. Başka şeyler de söylenebilir. AK Parti ve BBP’nin oylarını bölmek için aday olduğum da söyleniyor. Hayatım boyunca hiç kimsenin maşası olmadım.  Türkiye eksik de olsa demokrasi ile yönetiliyor. Türkiye bir Asya ülkesi değildir. Yer altı yerüstü kaynakları bakımından dünyanın en zengin ülkelerinden biridir. Yeter ki bu zenginlikleri ülkemiz menfaati için kullanabilelim” açıklamasında bulundu.
“NEDEN BU PROJELERİ HALKA KAZANDIRMADINIZ”
Bu döneme kadar hiçbir siyasi partiye üye olmadığını kaydeden Dinç “ Ben siyasi partilerin ülkeye fayda getirmediğini savunan ve söyleyenlerden birisiyim. Çerkezköy Belediyesi’nin borçlarını da ödemek için yeterli kaynaklarımız bulunuyor. Biz bu borçları yerlerimizi satıp kapatmayacağız. Çerkezköy ve Kızılpınar’da bu güne kadar hizmet yapılmamıştır. Asfalt üstüne asfalt dökmek, yapılmış kaldırımları yıkmak hizmet değildir. Mevcut başkanlar bugün çıkmış yeniden aday olmuşlar. Yeni projeler ortaya koyuyorlar. Siz on yıl görev yaptınız. On yıl bir ömürdür. Neden bu süreç içinde bu projeleri vatandaşlara kazandırmadınız” dedi.
Haber / Gökhan YILMAZ