Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

BİRİLERİNDEN YANA TAVIR ALMAYACAĞIZ
Programın başında hükümet-cemaat kavgası ile ilgili sorulan soruya yanıt veren Recep Kaya, “Biz de haset de yok kaset de yok. İçimizden ayrılanlara hasedimiz yok. Haset ve kaset olmayınca kavga da olmuyor” dedi. Saadet Partisi olarak birilerinden yana tavır almayacaklarını kaydeden Kaya, “Bizim adil bir düzenimiz var. Bu kavganın iyi olmadığını, iki tarafın da yanlış yaptığını, kavgayı büyütmenin, toplumu germenin manası olmadığını düşünüyorum” dedi. Çerkezköy’de siyaset yapanların genel başkanları üzerinden siyaset yaptığını öne süren Kaya, “Biz projelerimizi anlatalım toplum tercihini yapsın” dedi.
ÇERKEZKÖY’Ü ÖZEL SEKTÖR GÜZELLEŞTİRDİ
“Biz Saadet Partisi olarak hizmet için yola çıktık” diyen Recep Kaya, “Seçimi geçimden önemli görmek gerekiyor. 2000 yılından bu yana Çerkezköy’de yapılan birçok çalışma var. Nüfus her yıl arttı. Fakat belediyecilik anlayışı bakımından çok fazla hizmet yapılmadı. Belediyenin 10 yıldan beri yaptığı hizmete baktığımızda ana caddelerde yapılan işler var. Özel sektörün güzel binalar yapması sayesinde şehir güzelleşti. İmarı kolaylaştırma aşamasında belediyenin yardımları da oldu” dedi.
YERİNDEN YÖNETİM ANLAYIŞINI HAKİM KILACAĞIZ
Hizmet alanının mahalleye indirgemek gerektiğini belirten Recep Kaya, “Biz yerinden yönetim anlayışını hakim kılacağız. Nüfus oranlamasını baz alacağız. Belediye bütçesi mahallenin nüfus oranına göre belirlenecek. Yerinde planlama yapılacak” dedi. Seçim sürecinde Kızılpınar’a sıkça gittiklerini belirten Kaya, “Yollarda yürüyemiyoruz. Biz diğer adaylardan 1-0 öndeyiz” dedi. Çerkezköy’ün en büyük sorununun hava kirliliği olduğunu kaydeden Kaya, “Fabrikalar para kazanacak diye insanların sağlığı ile oynamaya kimsenin hakkı yok. İnsanımız ‘Emin’ bir başkan seçmelidir. Öyle ki mahallesindeki hırsızdan, yolsuzdan, fakirden yetimden haberi olsun. Mahallede olan her şeyden haberi olan bir başkan seçsinler” dedi. Yaklaşık 2 saat süren canlı yayında Erol Kaya, göreve gelmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlattı.
Haber / Ahmet KILAVUZ