Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva sert bir dille eleştirildi.
SAYGINLIĞINA GÖLGE DÜŞÜRMÜŞTÜR
CHP İlçe Yönretimi tarafından yapılan yazılı açıklamada “10.03.2014 tarihli bir yerel gazetede çıkan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem’in seçim çalışmaları kapsamında ÇTSO’yu ziyareti sırasında sarfettiği sözler kurumun saygınlığına gölge düşürmüştür” denildi.
TALİHSİZ AÇIKLAMALAR
Süleyman Kozuva’nın siyasi tercihinin kimseyi ilgilendirmediği belirtilen yazılı açıklamada, “Ancak kendi siyasi görüşünü,  temsil ettiği kurumun görüşüymüş gibi lanse etmesi kabul edilemez bir durumdur. ÇTSO bünyesinde her görüşten üye bulunmaktadır. Tüm üyelerin iradesini hiçe sayarak AK Parti’ye destek veren Kozuva’nın talihsiz açıklamaları ÇTSO bünyesinde olduğu gibi Çerkezköy kamuoyunda da tepki ile karşılanmıştır” ifadeleri kullanıldı.
KENDİSİNE VERİLEN DESTEKLERİN KARŞILIĞINI MI ÖDEMEKTEDİR
Açıklamanın devamında ise “Yoksa Süleyman Kozuva, ÇTSO seçimleri sırasında kendisine verilen desteklerin karşılığını mı ödemektedir. Nedeni ne olursa olsun Süleyman Kozuva’nın kastını aşan bu konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi olarak kınıyor, kendisini temsil ettiği kuruma yakışır bir tarafsızlık içinde olmaya davet ediyoruz” denildi.
Haber / Seyit SÜREN