Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

Yerel seçimler öncesi bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Tekirdağ’a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çorlu ve Çerkezköy ziyaretlerinin ardından Tekirdağ’ın çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı’ya geçti. Kapaklı Beyazsaray Düğün Salonu önünde Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Garnizon Komutanı Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Burada kendisini karşılayan kalabalığa hitap eden Bakan Efkan Ala, Kapaklı halkına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdğini söyledi.
Türkiye’nin ortaya koyduğu vizyon ve başarılarının en iyi şekilde görüldüğü bölgede olduğunu söyleyen Efkan Ala, “Sizlerle bu mutluluğu paylaşmak bizim için büyük bir şereftir. Bundan sonra yapacaklarımzı ortaya koyarak sizlerle yola devam etme arzusu için buradayız. Bizim politika olarak 2023 projelerimiz, 2071 vizyonumuzla Kapaklı’da yapacaklarımızın teminatını veriyoruz” dedi.
NASIL ÇÖZECEĞİNİZİ BİLİYORSANIZ PROBLEMLERDEN KORKMAZSINIZ
Kapaklılıların oyunun hem belediye başkanı seçeceğini hem de siyasi istikrara katkıda bulunacağını ifade eden Efkan Ala, “Oylarnız, diğer ülkelere örnek olacak politikaları hayata geçirmemize imkan tanıyacak. Bu nedenle 30 Mart seçimleri bölgemize ve ülkemize çok şey anlatacak bir seçimdir. Türkiye’nin performansından memnun olmayanlar önümüze çeşitli engeller koyacaktır. Biz bu engelleri nasıl aşacağımızı biliyoruz. Nasıl çözeceğinizi biliyorsanız problemlerden korkmazsınız” diye konuştu.
BU FOTOĞRAFI YILLARDIR SAKLIYORUM
İçişleri Bakanı Efkan Ala, konuşmasının ardındanKapaklı esnafının sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Efkan Ala, esnaf ziyaretleri esnasında Safa Kotil adlı bir gençle tanıştı. Genç Safa’nın Bakan Ala’ya bir sürprizi vardı. Cebinden çıkardığı telefonu Bakan Ala’ya gösteren Saha Kotil, “Yıllar önce Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, henüz Başbakan olmamışken memleketim Samsun’a ziyarete gelmişti. O gün kendisi ile birlikte fotoğraf çekilme şansı bulmuştum. Bu fotoğrafı yıllardır saklıyorum” dedi.
GENÇLERİMİZ KADİR ŞİNASTIR KIYMET BİLİR
Gördüğü tablo karşısında mutluluğunu ifade eden Bakan Efkan Ala ise 2001 yılında çekilmiş olan fotoğrafı göstererek, “Bu kırmızılı çocuk, bu genç. İnsanı merkeze koymak nasıl bir politika, insanla ilişki kurmak nasıl bir politika görüyorsunuz. Bu çok şey anlatıyor. Bunun üzerine hiç konuşmaya luzum yok. İnsana dokunma, ‘insanı yaşatki devlet yaşasın’ anlayışını politika olarak hayata geçirmenin resmidir bu. Gençlerimiz kadir şinastır kıymet bilir” ifadelerini kullandı. Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Kapaklı İlçe Taşkilatı’na ait seçim otobüsüne binerek Pınar Bulvarı boyunca halkı selamlayan Bakan Efkan Ala, Kapaklı Belediyesi önünde Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya tarafından karşılandı. Bakan Efkan Ala ve Vali Yerlikaya, diğer protokol üyeleri ile birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun makamına geçerek burada bir süre basına kapalı görüşmede bulundu.
ORASI CHP BELEDİYESİ, GİTMENİZE GEREK YOK
Görüşme sonrası Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Bakan Efkan Ala’yı 3’üncü kattaki Belediye Başkanlığı makamına davet etti. Bakan’ın olur demesi üzerine Belediye Başkanı İrfan Mandalı telefonla sekreterini arayarak Bakan’ın Başkanlık Makamı’nı ziyaret edeceğini söylediği esnada Bakan Efkan Ala’ya yanaşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, “Efendim orası Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi. Oraya gitmenize gerek yok. Biz ilçe teşkilatımıza gidelim” dedi. Bunun üzerine Bakan Efkan Ala, Belediye Hizmet Binası önünde halka hitap ettikten sonra beraberindeki partililerle birlikte AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na doğru hareket etti.
TÜRKİYE’NİN İSTİKRARINA DESTEK VERİN
Bakan Efkan Ala Belediye Binası önünde yaptığı konuşmada, “Kapaklı’nın bölgede inci gibi parlaması için bütün yatırımları ve hizmetleri sizlere sunmanın gayreti içinde olacağız. Türkiye’nin istikrarına destek verin. Sandığa gidin. Sandıkta tercihinizi bu doğrultuda ortaya koyun. Biz de size hak ettiğiniz hizmetleri ayağınıza getirme gayreti içinde olalım. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi. Bakan Efkan Ala AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’nda partililerle bir süre görüştükten sonra Saray’a doğru hareket etti.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ-Gökhan YILMAZ