Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Hocalı Katliamı’nın bir vahşet olduğunu belirten Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit, “Hocalı tam manası ile bir soykırımdır” dedi.
İNSANLARIMIZI KURŞUNA DİZDİLER
Ahmet Macit, “Azarbaycan’ın Dağlık Karabağ Hocalı kentinde Müslüman Türk düşmanı barbar Ermeniler bir gece yarısı bir alay askerle köye girerek kahbeliklerini barbarlıklarını tescillemiştir. Birçok insanımızı kurşuna dizen çeşitli işkenceler yapan topluca insanlarımızı yakan ateşeveren yaşlı, genç, kadın, çocuk demeden, kimseyi ayırmadan, bu insanlık dışı olayı hunharca gerçekleştirmişlerdir” dedi.
ÜÇ MAYMUNU OYNAMAYI TERCİH EDİYORLAR
Kendilerini Dünya medeniyetlerinin ölçüsü insan haklarının en iyi savunucusu olduğunu her alanda duyuran Avrupa Birliği’nin, konu Müslümanlık olunca yaşananlar karşısında sessiz kaldığını söyleyen Macit, “Üç maymunu oynamayı tercih ediyorlar. Biz Müslüman Türk halkına ve vijdan sahibi bütün insanlığa sesleniyoruz. Peygamber efendimiz buyuruyor ki gördüğünüz bir haksızlık karşısında önce el ile gücünüz yetmiyorsa dil ile ona da gücünüz yetmiyorsa kalplerinizle buğuz ediniz. Bu kapsamda ümmet kardeşlerimizin feryatlarına kulak vermenizi ve kendimizi onların yerine koyarak hiç değilse bir gözyaşı dökmenizi bekliyoruz” dedi.
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR
Hırant Dink öldürüldüğünde binlerce Ermeni’nin Türk topraklarında seslerini duyurmak için sokağa dökülüp ‘hepimiz ermeniyiz hepimiz hırantız’ diye bağırdığını anımsatan Ahmet Macit, “Bugün bizler de burada ‘Hepimiz Müslümanız hepimiz Türküz, Azeriyiz, hepimiz Hocalıyız’ diyoruz” ifadelerini kullandı. Macit sözlerini, ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ hadisi ile noktaladı.
ERMENİ BAYRAĞI ATEŞE VERİLDİ
Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Ahmet Macit’in basın açıklamasını okumasının ardından alana getirilen Ermeni bayrağı ateşe verildi. Programa Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Alperenler katıldı. Hocalı Katliamı Belediye Meydanı’nda kurulan fotoğraf sergisi ve sinevizyon gösterimi ile Çerkezköylülere anlatılmaya çalışıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ