Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi yetkilileri Açık Lise yenileme ve yeni kayıt başvurularının yarın mesai bitimine kadar sona ereceğini duyurdu.
 
500 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRMADI
 
3 Şubat tarihinde başlamış olan açık lise kayıtları kapsamında Çerkezköy’de bin 500 kişinin kaydını yaptırdığı, 500 öğrencinin ise henüz kayıt yaptırmadığı ifade edildi. Konu hakkında bilgiler veren Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, öğrencilerin hakkının zayi olmaması için kayıtlarını yaptırmaları gerektiğine dikkat çekti. Akman, “Öğrencilerimiz, diplomalarının aslı veya tasdikname, öğrenim durum belgesi, bir adet fotoğraf ile birlikte açık lise kayıt yenileme ücreti olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası şubelerine 20 TL yatırdıktan sonra, bankadan almış oldukları dekontla Halk Eğitimi Merkezi’ne gelerek sistem üzerinden kayıtlarını yaptırabilirler” diye konuştu.
 
“KİTAPLARINI ALABİLİRLER”
 
Akman, Açık Ortaokul Sınavı’nın ise 9 Mart tarihinde yapılacağını ve adayların açık ortaokul sınav giriş yeri belgelerini ise 3 Mart tarihinden itibaren sistemden alabileceklerini kaydetti. Öğrencilere kitaplarının kayıt sonrasında verildiğini ifade eden Akman, “Kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin kitaplarını kendilerine teslim ediyoruz. Şimdilik öğrencilerimizin yapması gereken şey, kayıt işlemlerini yaptırmaktır” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Emine LALE